Už keiksmažodžius ir rūkymą „Dangaus 2” dalyviams gresia pašalinimas

Atrodo, antrojo žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus” dalyviai visas nusistovėjusias Dangaus Akademijos taisykles sugebėjo sulaužyti vos per kelias dienas – kai kurių dalyvių besaikis rūkymas ir keiksmažodžiai realybės šou rengėjus paskatino imtis griežčiausių priemonių – šalinti dalyvius iš šou.

„Ir pirmojo „Dangaus” dalyvius turėjome drausminti, tačiau ne taip griežtai ir ne už tokius rimtus pažeidimus, – prisimena ir TV3 „Danguje” prodiuseriu dirbęs Saulius Urbonavičius-Samas. – Šiųmečiai dalyviai ėmė jaustis lyg namuose ar bare, tik ne aukštojoje mokykloje, į ką studijomis ir autoritetais lygiuojasi šis muzikos realybės šou. Čia dalyviai surinkti tobulėti, mokytis, o ne rūkyti ir keiktis.”

S. Urbonavičius-Samas drauge su kūrybine komanda sako vakar turėję rimtą pokalbį su dalyviais. Jiems pranešta – už nederamą elgesį „Danguje 2” jie gali netekti teisės dalyvauti finale ir net gali būti pašalinti iš šou.

„Atrodo, kad giežtą mūsų toną dalyviai suprato ir pasižadėjo elgtis atsakingiau. Nuolaidų netaikysime nė vienam”, – sako „Dangaus 2” prodiuseris.

Šį šeštadienį, vasario 3 dieną, 20.30 val. „Tango TV” žiūrovų ir „Dangaus 2” dalyvių laukia pirmasis savaitės finalas, po kurio vienas talentas paliks šį šou.

„Dangaus 2” perklausos komisijos – Marijonas Mikutavičius, S. Urbonavičius-Samas, Daina Bilevičiūtė, Arnoldas Lukošius ir „InCuto” muzikantas Aurelijus Morlencas – sprendimu pirmajame savaitės finale pasirodys vilnietis Liudas su savos kūrybos daina „Rytais”, jurbarkiškė-kaunietė Živilė su grupės „No Doubt” daina „It‘s my life”, telšiškis Marius su Kęstučio Jablonskio kūriniu „Aš ten buvau”, vilnietis Darius su savos kūrybos daina „Visa Lietuva” ir tauragiškė-vilnietė Raimonda su Sheenos Eeaston daina „Morning Train”.

Kuris – Vaidas, Eglė ar Dalia – taps tikruoju ir pirmuoju „Dangaus 2” Fantomu ir susikaus dėl išlikimo su finalininkais, paaiškės jau penktadienį Fantomų perklausos metu.

Pirmasis „Dangaus 2” savaitės finalas – šeštadienį, vasario 3 dieną, 20.30 val. tiesiogiai per „Tango TV” iš „Forum Palace”. Bilietų į koncertą teirautis bilietai.lt kasose.

„Dangus 2” per „Tango TV” šiokiadieniais 15.30 val., 17.00 val. ir 21.30 val. Savaitės finalų kartojimas per TV3 sekmadieniais 14.30 val.!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.