Pabėgusius „Kalėjimo bėglius” TV3 eteryje pakeis „Kaulai”!

Vasario 6 dieną, antradienį, 22.00 val. TV3 žiūrovų laukia jau paskutinė kultinio serialo „Kalėjimo bėgliai” (Prison Break) pirmojo sezono serija, kurioje – didysis, ilgai planuotas pabėgimas iš kruopščiai saugomo kalėjimo ir dar kruopščiau saugomos Foks Riverio mirtininkų kameros.

Nuo vasario 13 dienos, antradieniais, 22.00 val. šį kultinį visų pamėgtą serialą pakeis nemažiau įtempto veiksmo JAV serialas „Kaulai” („Bones”), kuriame suvaidino filmo „Šaltasis kalnas” žvaigždė Emily Deschanel, serialo „Bafi – vampyrų žudikė” žvaigždė Davidas Boreanazas, tokiuose kultiniuose serialuose kaip „CSI kriminalistai”, „Draugai”, „Darma ir Gregas” ir „Volkeris. Teksaso reindžeris” suvaidinęs aktorius T.J. Thyne, iš serialų „Dingę” ir „CSI Majamis” pažįstama aktorė Tamara Taylor ir kiti.

Gana sarkastiškas šio serialo šūkis skelbia: „Norėdamas išnarpliot žmogžudystę, turi išrengt ją iki kaulų!”

Mistinė nusikaltimų veiksmo drama „Kaulai” pasakoja sukrečiančių žmogžudysčių istorijas – seniai dingę žmonės, kurių artimieji nepraranda vilties juos surasti ir svajoja juos mylėti dar labiau, nei iki tol, randami po žeme. Iš jų belikę tik… kaulai.

Stipri šešių profesionalų komanda, pasitelkusi naujausias technologijas ir juodąjį humorą, imasi tirti sunkių nusikaltimų ir tik kaulai jiems gali pasakyti, nuo kieno kulkos mirė žmogus…

Pasak šio serialo kūrėjų, „Kaulai” ypač turėtų patikti tiems, kurie mėgsta serialus „CSI kriminalistai”, „Dingę” ir net „X failai”.

Paskutinė kultinio serialo „Kalėjimo bėgliai” serija – vasario 6 dieną, antradienį, 22.00 val. per TV3!

Pirmoji kultinio serialo „Kaulai” serija – vasario 13 dieną, antradienį, 22.00 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.