Merūnas Vitulskis: „Valgyti „kleckinius“ nesveika“

Realybės šou „Kelias į žvaigždes II” nugalėtojas, 23 metų kaunietis Merūnas Vitulskis televizijos žiūrovus žavi ne tik operiniu balsu, bet ir nuoširdumu.

Atrastas naujas talentas, sulaukęs didžiulio pasisekimo, nepamiršo tikrųjų vertybių, šeimos, liko ištikimas ir prieš tai pamėgtai virtuvei.

„Mėgstu makaronus, todėl prieš visus konkursus juos valgau. Mano spagečių receptas nesudėtingas ir maistas labai skanus. Teko matyti, kaip jį ruošdavo mama, tai iš jos ir išmokau”, – pasakojo žvaigždė.

Po realybės šou Merūnas gyrėsi galintis sau leisti daugiau.

„Nors valgyti „kleckinius” patiekalus nesveika, neatsisakau cepelinų, koldūnų ir makaronų. Anksčiau prieš koncertus makaronus tevalgydavau. Šiandien dažniau užsuku į kavinukes, užsisakau kiniško maisto”, – palengva besikeičiančia gyvenimo tėkme dalijosi pašnekovas, iš vaikystės prisimenantis manų košę su cinamonu.

„Iki šiol jaučiu tą skonį, tirpstantį burnoje. Reikia mokėti manų košę išvirti. Man ji vis gumuliukais sukrinta, reikėtų iš močiutės pasimokyti”, – juokėsi Merūnas.

Merūno spagečiams reikės:

1 pakelio ilgų makaronų, 200 g faršo, 100 g fermentinio sūrio, 3-4 šaukštų pomidorų padažo, indelio grietinės, alyvų aliejaus, pomidorų.

Paruošimo būdas:

Ilgi makaronai verdami pasūdytame vandenyje. Faršas kepamas su alyvų aliejumi, pagardinamas mėsos prieskoniais (būtini pipirai, druska) ir tarkuotu fermentiniu sūriu, po to beriamas ant išvirtų spagečių.

Paskiausiai pilamas grietinės ir pomidorų padažas.

Patiekti spagečiai valgomi su prinokusiais pomidorais ar kitomis mėgstamomis daržovėmis.

Skanaus!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma .

1 atsiliepimas į "Merūnas Vitulskis: „Valgyti „kleckinius“ nesveika“"

  1. gintare myliu meruna

    😀 😛 👿 😯 saunuolis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.