Šalia „Vanagupės” Palangoje statomas vienas prabangiausių SPA centrų Baltijos šalyse

Palangoje, viešbučio „Vanagupė” komplekse iškils vienas prabangiausių ir moderniausių SPA centrų Baltijos šalyse. Unikalaus centro statyboje sausio 30 d., trečiadienį vyks pirmosios simbolinės plytos įtvirtinimo ceremonija. Pasak viešbučio „Vanagupė” direktorės Giedrės Mikaitienės, būsimasis SPA procedūrų kompleksas – išskirtinis siūlomų paslaugų gausa, profesionalumu, interjeru bei atmosfera.

„Lietuvoje dažnas viešbutis ar net grožio kabinetas, turintis sūkurinę vonią, pirtį ir atliekantis masažo procedūras, jau pasivadina SPA centru. Mes siekiame sugriauti šią tendenciją, tad siūlysime tokią aukštą paslaugų kokybę ir jaukumą, kurių Palangoje ir net visoje Lietuvoje dar nebuvo”, – sako G Mikaitienė.

Bendras būsimo sveikatingumo komplekso plotas – apie 2000 kv. metrus, neskaitant lauko baseinų. Grožio ir sveikatingumo procedūras jame teiks net 30 specialistų. SPA („sanitus per aqua”) lotynų kalba reiškia „sveikata iš vandens”, tad jame bus įrengti net 5 baseinai (sūkuriniai, masažiniai, garsų bei spalvų terapijos, Baltijos jūros vandens), 6 pirtys (aromaterapinė, rusiška, garinės, suomiška ir garinė su hamam‘u) bei 14 įvairių procedūrų kabinetų.

Naujajame centre bus siūloma vandens procedūras derinti su autentiškomis grožio ir sveikatingumo paslaptimis iš Indijos. Jau spėjusiame išpopuliarėti ajurvedos centre ,,Shanti”, kuris taip pat įsikurs SPA centre, bus siūloma indiška ajurvedinė terapija. Lankytojus pamalonins įspūdingas ajurvedos centro interjeras: autentišką Rytų atmosferą kurs specialiai iš Indijos atgabenti rankų darbo medžio raižiniai bei kiti interjero akcentai.

SPA centro bei viešbučio svečiai galės ne tik pasilepinti egzotiškomis ajurvedinėmis bei SPA procedūromis, bet ir pasportuoti treniruoklių salėje, pažaisti tenisą ar krepšinį. O restorano vyriausiasis virėjas lankytojus žada nustebinti plačiu gardžių ir sveikų patiekalų bei gėrimų pasirinkimu.

Viešbučio „Vanagupė” direktorė G. Mikaitienė pažymi, kad SPA centrų pasiūlos rinka Lietuvoje nėra išvystyta – kol kas gerokai atsiliekama nuo kaimynų latvių ir estų. Šiose šalyse SPA centrai pradėjo kurtis gerokai anksčiau nei Lietuvoje, įsteigtos netgi jų veiklą reguliuojančios institucijos.

„Nepaisant to, naujasis viešbučio „Vanagupė” SPA centras – akivaizdus įrodymas, kad Lietuvos verslininkai stengiasi dėl savo klientų ir sparčiai vejasi kaimynus teikdami kokybiškas grožio bei sveikatingumo paslaugas”, – teigia G Mikaitienė.

Naujasis viešbučio „Vanagupė” SPA centras duris atvers jau šių metų rudenį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Statyba su žyma , , , , .

1 atsiliepimas į "Šalia „Vanagupės” Palangoje statomas vienas prabangiausių SPA centrų Baltijos šalyse"

  1. lietuvis

    ir vel gi klausimas ar nevertetu patikrinti is kurgi tokios dosnios investicijos.ar vel kirstukai sededami urvuose siknas suglaude.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.