Paskalos įžymybes ir juokina, ir erzina

Gandai ir piktos kalbos neatsiejama šou verslo atstovų ir žinomų atlikėjų gyvenimo dalis.

Žmonės „žvaigždūnus” lyg per didinamąjį stiklą stebi ir persekioja visur – gatvėje, parduotuvėje ar net triukšmingiausiuose vakarėliuose.

Ne kartą esame girdėję gandų apie muzikantų artimus meilės ryšius, neištikimybę antrosioms pusėms, slepiamus nesantuokinius vaikus, audringus lėbavimus naktiniuose klubuose ar net įvairius nesutarimus bei muštynes.

Įdomu, kokių linksmiausių gandų apie save yra girdėję žinomi Klaipėdos šou verslo atstovai ir muzikantai. O gal buvo ir tokių kalbų, kurios nuteikė ne itin maloniai ar net įžeidė?

„Bavarą” Vilių Tarasovą persekioja gandai apie meilės ryšius

„Prieš kelerius metus dažniausiai skambėjęs gandas, kad „Bavarai” neva gėjai. Kokių tik nesąmonių žmonės prisigalvoja… Bet neslėpsiu, maždaug iki 18 metų (grupė „Bavarija” koncertuoja nuo 16 metų – aut.past.) tokias kalbas girdėti buvo ne itin malonu ir net skaudu. Tačiau laikui bėgant į nesąmoningus gandus nebereaguoju, tiesiog praleidžiu viską pro ausis.

O pastaruoju metu dažniausiai sklinda gandai dėl antrosios pusės. Pamato kur nors vakarėlyje su kokia mergina kalbantį ir iškart klijuoja, kad tai naujoji draugė, meilužė ir panašiai” (Bet ne visada gandai būna netikslūs, pavyzdžiui, neseniai pasitvirtino kalbos apie Viliaus artimus ryšius su Violeta Riaubiškyte – aut. past.)

Nataliją Zvonkę prajuokino gandas, kad koncertuoja be kelnaičių

„Vienas paskutiniųjų ir pastaruoju metu dažniausių gandų, kad aš laukiuosi kūdikio. Šiaip žmonės nevengia kalbėti ir apie nebūtus romanus. Neseniai buvo pasklidusios kalbos, kad neva mūsų grupės „Yva” šokėja Kristina draugauja su Minedu. Tai išgirdę visi labai juokėmės…

Kartą žurnalistai užfiksavo nuotrauką iš koncerto, kurioje buvo pasikėlęs sijonukas ir matėsi dalis užpakaliuko. Ir prie nuotraukos parašė, kad neva Natalija Zvonkė koncertuoja be kelnaičių.”

Kristiną Navickaitę -Tiną kamavo kalbos apie neva pagimdytą kūdikį

„Tikriausiai daugelį merginų persekioja kalbos apie tai, kad nėščia ar neva turi kūdikį… Panašių kalbų esu išgirdusi ir apie save.

Mano mamos draugė susilaukė naujagimio ir kartais palikdavo jį pasaugoti mano mamai. Tad kaimynai iškart pradėjo skleisti „pliatkus”, kad neva tai mano kūdikis. Net kalbėjo, kad visiškai nesirūpinu juo, kokia negera mama esu ir panašiai. Neva visiškai nesigėdiju visus rūpesčius užkrauti mamai…

O kitas girdėtas gandas, kad į Lietuvą atvykusi atlikėja Ingrid taip susižavėjo mūsų šokėjomis, kad net atleido iš darbo savuosius. Žmonės kalbėjo, kad neva mes dabar su ja kartu keliausim ir koncertuosim po užsienio šalis.

Būna, kad žmonės iš pavydo prikalba ir ne itin malonių dalykų. Neslėpsiu, esu gana jautri ir į piktokus gandus kreipiu dėmesį. Nesu dar užsiauginusi storos odos, kad į tai visiškai nereaguočiau.”

Edmundui Kučinskui „prilipdė” kriugerio pravardę

„Kiek aš apie save esu girdėjęs gandų, tikriausiai nė vienas nėra tiek išklausęs. Buvo ir įžeidžiančių, ir juokingų paskalų. Kokios etiketės man tik nėra priklijavę… Pasiklausius kalbų, tikriausiai jau viskuo gyvenime esu buvęs.

Vienu metu sklido kalbos, kad mane vadina Kriugeriu. Tuo metu per koncertus dėvėdavau panašią skrybėlę ir žmonės „prilipdė” man tokią pravardę. Per daug įžeidžiai nesureagavau, o tiesiog tai stengiausi panaudoti savo reklamai, įvaizdžiui… Per „Auksinio svogūno apdovanojimus buvau apsirengęs Kriugerio apdarais.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Paskalos įžymybes ir juokina, ir erzina"

  1. uz zvonke

    Zvonkute tu esi nepakartojama…myliu jus visas tris jus nuostabios! 😳

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.