M.Kalnietis bandys tapti SEB BBL “Oro karaliumi”

Prieš metus laimėjęs Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) „Žvaigždžių dienos” dėjimo į krepšį konkursą, „Žalgirio” gynėjas Mantas Kalnietis stengsis tai padaryti dar kartą SEB Baltijos krepšinio lygos (BBL) „Žvaigždžių dienos” šventėje. Ji vyks Kauno sporto halėje ateinantį šeštadienį, vasario 3 dieną.

BBL „Žvaigždžių dienoje”, kaip jau rašyta, krepšinio aikštėje tradiciškai kausis „Baltijos žvaigždės” ir „Užsienio žvaigždės”, vyks „BBL snaiperio” ir „Oro karaliaus” konkursai.

M.Kalnietis, dalyvausiantis „Oro karaliaus” konkurse, yra išrinktas ir į „Baltijos žvaigždžių” starto penketą. „Suprantu, kad esu avansu išrinktas, tačiau stengsiuosi neapvilti krepšinio mėgėjų, stengsimės sukurti tikrą šou. O kovoti dėl „Oro karaliaus” titulo šįkart bus sunkiau nei LSKL šventėje, nes visi konkurentai – labai šoklūs ir rimti”.

M.Kalnietis, praėjusiais metais įdėjęs kamuolį per šokėją, šįkart sakė sumanęs kai kurių naujovių, tačiau pirmiausiai jas turės išbandyti treniruotėse.

„BBL snaiperio” konkurse traumuotą žalgirietį Marką Popovičių pakeis Kirkas Penis. Jis teigė tokiose varžybose dalyvavęs tik būdamas gerokai jaunesnis.

„Vieną kartą dalyvavau ir laimėjau, surinkęs, atrodo, 21 tašką. Tačiau tuomet nebuvo skaičiuojami du taškai už spalvotą kamuolį”, – sakė „Žalgirio” gynėjas iš Naujosios Zelandijos. Paklaustas, ar nežada prieš konkursą sušokti maorių šokio, jis juokdamasis atsakė, kad net jei laimėtų konkursą, turbūt to šokio nesušoktų.

„Stengsiuosi tinkamai pakeisti savo komandos draugą Marką ir garbingai atstovauti „Žalgiriui”, – sakė K.Penis.

BBL vykdantysis direktorius Mindaugas Balčiūnas džiaugėsi rekordiniu krepšinio mėgėjų aktyvumu – rinkdami starto penketų žaidėjus balsavo net 47 tūkstančiai žmonių.

BBL „Žvaigždžių dienos” kulminacija taps garsiausiuose pasaulio renginiuose dalyvaujantys krepšinio akrobatai iš Prancūzijos „Crazy Dunkers”. Šventę ves grupė ŽAS, su ja taip pat koncertuos grupė N.E.O.

„Užsienio žvaigždžių” komandos starto penkete M.Popovičių pakeis kitas žalgirietis brazilas Marselas Mačadas, o taip pat traumuotą Metju Nilseną iš „Lietuvos ryto” – Dalronas Džonsonas iš „Ventspils”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.