Žiemos spalvos

Kai saulėtą dieną balto sniego fone paryškėja visos spalvos, pasaulis atrodo gražesnis, turtingesnis ir nuotaika pagerėja.

Balta – tai atsinaujinimo spalva, reiškianti atgimimą, tyrumą, nepriklausomybę, tobulumą. Pasirenkantieji šią spalvą daug abejoja, ilgai ieško, kol atranda savo tobulėjimo kelią. Jie trumpai pyksta ir greit atleidžia.

Balta spalva skatina organizmo apsivalymą, šalina gleives, toksinus, vandens perteklių, tuo pagreitindama ląstelių atsikūrimą ir pagerindama organizmo veiklą.

Rytų medicinos atstovai jau seniai pastebėjo, kad tam geriausiai tinka mėnulio šviesa. Dabar žinome, kad mėnulis pats nešviečia, o tik atspindi saulės skleidžiamą baltą šviesą.

Daugeliui ligonių draudžiama kaitintis saulėje, nes ji dar skleidžia nematomus ultravioletinius ir šilumos spindulius, kurie gali pakenkti sveikatai. O šiuos spindulius gaminantys elektriniai prietaisai padeda gydyti tam tikras ligas. Gydymo sėkmė priklauso nuo spndulių dozės.

Visai neseniai mokslininkai išrado baltą – poliarizuojančią šviesą, kuri greit atkuria sergančias ląsteles, ir pritaikė ją sunkioms ligoms bei didelių traumų pasekmėms gydyti. Teigiami rezultatai gauti gydant onkologines ligas, galvos ar stuburo smegenų traumas bei kitas ligas.

Balta spalva saulėje taip akinančiai švyti, kad kartais tenka užsidėti apsauginius akinius, nes labai didelis šviesos srautas gali pažeisti tinklaines ir pabloginti regėjimą.

Balto sniego fone vilkėdami juodus rūbus atrodysime lieknesni, bet juodos ir baltos spalvų derinys neigiamai veikia jautrios nervų sistemos žmones. Jiems patarčiau pabūti ten, kur žaliuoja eglės ar pušys, prie jūros.

Žalia spalva baltame fone pagyvėja ir paskatina geriau suprasti save, pajusti savo galimybes. Mėlyna dangaus spalva teikia mums ramybę ir stiprina nervų sistemą.

Taigi žiemos spalvos stiprina mūsų sveikatą, gerina nuotaiką ir darbingumą. Jei norime būti sveiki ir laimingi, kasdien pabūkime su natūraliomis žiemos spalvomis

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Medicina su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.