„Muzika ir žodžiai“ – pirmoji pažintis

Dauguma žmonių susipažįsta kavinėje arba metro. Pirmąją romantinės komedijos „Muzika ir žodžiai” žvaigždžių Hugh Grant ir Drew Barrymore pažintį būtų galima pavadinti šiek tiek keista ir ekscentriška. Grantas vis dar prisimena, palaikantį Drew laišką, kurį gavo per 1995 metais įvykusį skandalą dėl neapdairaus žvaigždės bendravimo su laisvo elgesio mergina. „Tuo metu gavau du neįtikėtinai nuoširdžius ir užjaučiančius laiškus. Jų autoriai buvo Francis Ford Copolla ir Drew. Nuo to laiko be galo ją gerbiu ir myliu „, – pasakoja aktorius.
Šią netikėtos pažinties istoriją prisimena ir Drew. „Niekada nerašau laiškų nepažįstamiems žmonėms, tačiau Grantas yra labai žavingas, todėl man teko tai padaryti”, – šypsosi ji. „Atsakomąjį Hugho laišką dar ilgai laikiau priklijavusi prie šaldytuvo”, – prisipažįsta ji.
Filmas „Muzika ir žodžiai” pasakoja išties romantišką istoriją. Žlugusi 80-tųjų pop žvaigždė Aleksas Flečeris (Hugh Grant) seniai visų pamirštas, tačiau kartą jam pasiūloma sukurti naują hitą. Štai čia ir prireiks žaviosios Drew Barrymore herojės pagalbos.
Romantinė komedija „Muzika ir žodžiai” kino teatruose jau nuo kovo 23 d.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.