„Ledo žvaigždes” palikti pretenduoja Daina Bilevičiūtė ir Jordanas Poškaitis

Šeštadienį, sausio 27 dieną, ketvirtajame TV3 projekto „Ledo žvaigždės” finale su 50 komisijos skirtų balų – tai absoliutus projekto rekordas – antrą savaitę iš eilės triumfavo žavioji „Mango” pora – dainininkė Viktorija ir „Žuvėdros” šokėjas Andrius. Ketvirtojo „Ledo žvaigždžių” finalo komisiją sudarė Lietuvos ir Europos dailiojo čiuožimo vicečempionė Renata Marcinkutė, aktorius, TV laidų ir renginių vedėjas Gintaras Mikalauskas, TV3 „Juokovizijos 2006” vedėjas Mindaugas Sėjūnas, ponia Jolanta Paulauskienė ir pramogų pasaulio atstovas Vitalijus Cololo.
Antrieji „Ledo žvaigždėse” liko žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus” įsimylėjėliai Viktorija ir Natas, surinkę 48 komisijos balus, trečioje vietoje po 46 balus surinkusios trys dalyvių poros: aktorius Ramūnas Rudokas su partnere Ramune, dainininkė Irma Jurgelevičiūtė-Sėlenienė su partneriu Aleksandru ir dainininkė Daina Bilevičiūtė su parneriu Nikolajumi.
Tiesa, D. Bilevičiūtė visus balus nusprendė atiduoti jos sužalotam ir dėl to savaitės finale čiuožti negalėjusiam „Ledo žvaigždžių” dalyviui Arui Vėberiui ir jo partnerei Vaidai. Su nuliu balų likusi D. Bilevičiūtė kitą šeštadienį susikaus su mažiausiai balų šiame finale surinkusiu Jordanu Poškaičiu.
Po keturių „Ledo žvaigždžių” finalų susumavus komisijos balus turnyrinės lentelės viršuje įsitvirtino”Mango” pora Viktorija su Andriumi, surinkę net 184 balus, antri liko „Dangaus” pora Viktorija su Natu ir 182 balais, trečioje vietoje – Ramūnas Rudokas su partnere Ramune, surinkę 174 balus, o ketvirtoje vietoje po keturių finalų liko dainininkė I. Jurgelevičiūtė-Sėlenienė su partneriu Aleksandru ir 156 balais.
Už tai, kad projekte antrąkart liktų dosnioji D. Bilevičiūtė, žiūrovai gali balsuoti trumposiomis žinutėmis numeriu 1673, už J. Poškaitį – trumposiomis žinutėmis numeriu 1674.
Antrąkart mažiausiai balų „Ledo žvaigždžių” finale surinkęs ir dėl išlikimo praėjusią savaitę kovojęs dainininkas Rolandas Janavičius su partnere Olga įveikė ir antrąjį konkurentą – šou šeštadienį paliko Aurimas Dautartas su partnere Diana.
Šį šeštadienį, vasario 3 dieną, 19.05 val. TV3 žiūrovai pamatys jau penktuosius „Ledo žvaigždžių” pasirodymus, kurių tema – laisva.
Penktasis „Ledo žvaigždžių” finalas – vasario 3 dieną 19.05 val. per TV3 iš „Akropolio” ledo! Finalų filmavimas vyksta ketvirtadieniais 19.00 val. sostinės „Akropolio” lede!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.