Paflirtuokime? Tai jums ne koketuoti!

Ar pastebėjote, kad šauniausius vaikinus, sumaniai flirtuodamos, visada „pakabina” neišvaizdžiausios merginos?

Flirtas – ištisas mokslas, kurio galima išmokti moterų magijos akademijoje.

Lengvas pokalbis

Operetėje „Šikšnosparnis” motina mokė dukrą: „Į kampą, į nosį, į objektą…” XXI amžiuje tokie fokusai nebeaktualūs.

Jeigu aukštuomenės vakarėlyje jums patiko vyras, kuriam jau esate pristatyta, labai paprasta pradėti lengvą pokalbį. Kiekviena jūsų replika turi signalizuoti, kad galima tęsti santykius. Tačiau neįkyriai ir be spaudimo!

Temos gali būti įvairios. Pradėkite nuo oro, po to galite pereiti prie gyvūnų ir kt. Nekalbėkite apie politiką ir jo namiškius. Puikiai tiks automobilio, sporto ir pomėgių temos. Kartą pašnekovą nustebinau papasakojusi, kaip važinėju į klubą „Lapės ola” šaudyti į lėkšteles. Kitą savaitgalį mes ten vykome kartu.

Netikėta situacija

Dar labai suartina kokia nors nepatogi padėtis. Pavyzdžiui, jis apipylė jūsų suknelę (jūsų vertas vyras tuoj pat nupirks naują ar bent jau nuveš jus į cheminę valyklą, o vėliau pakvies į romantišką pasimatymą).

Kartą viename vakarėlyje gražiausias ir visais atžvilgiais patraukliausias vaikinas persipjovė ranką, o aš vienintelė rankinėje turėjau pleistro. Aš išgelbėjau princą nuo kraujo praliejimo, o jis mane – ilgus mėnesius nuo vienatvės. Mane vis dar jaudina šis prisiminimas!

Esu įsitikinusi, kad ir jam sužeistos rankos užklijavimas pleistru – vienas maloniausių gyvenimo prisiminimų. Galbūt jis kada nors su šypsena apie tai papasakos savo vaikaičiams…

Komplimentai

Vienas stipriausių flirto ginklų – komplimentas. Miglotai vyrui sakykite: „Koks tu protingas!”. Jis tikrai išgirs kitką: „Tu gerokai protingesnis už mane ir kitus vyrus!”. Psichologai ištyrė, kad vyrai gerai reaguoja į intelektualinių gabumų, jėgos ir kilnumo pagyrimus. Tačiau nereaguoja, kai giriate jų išvaizdą, net jeigu ji tikrai šauni. Nei akys, nei profilis, nei lieknos kojos – ne vyro nuopelnas (jų požiūriu), bet gamtos ir tėtės su mama dovana.

Žvelkite vyrui tiesiai į akis ir taip pradėkite: „Man patinka, kai tu…”, „Žaviuosi tavo sugebėjimu…” arba „Su tavimi taip įdomu bendrauti…”. Tai visada sakykite nuoširdžiai ir labai emocingai. Vyras tikrai jums pajus pasitikėjimą ir simpatiją!

Taip galėsite tikėtis grįžtamojo komplimento, suvokti, kaip jis vertina jus. Bet nepamirškite Leonardo Luiso Levinsono žodžių: „Flirtas – kai mergina nežino, ko nori, bet visais būdais to siekia”.

Koketavimas, skirtingai nei flirtas, – vyrą ne tik traukia, bet kartu ir atstumia.

Kuo daugiau žinoti

Patirties turinčios vyresnės draugės pataria: „Nereikia nepažįstamam žmogui atskleisti savo jausmų. Neeikvokite jausmų žmogui, kol neįsitikinsite, kad jis jūsų vertas. Niekada neužmegzkite santykių su vyru iš gailesčio arba tikėdamasi, kad sugebėsite jį pakeisti”.

Kuo daugiau sužinokite apie vyrus. Skaitykite jiems skirtus žurnalus, taip pat apie automobilius. Pravartu kartą per metus nueiti į futbolo varžybas ir golfo lauką.

Neseniai mane pavežė nepažįstamasis prabangiu visureigiu. Sąžiningai pasakysiu, kad mašina patiko labiau nei vairuotojas, bet vis dėlto pradėjau pokalbį. Pirmiausia paklausiau, koks rytoj oras, ir tolygiai perėjau prie sporto. Sužinojęs, kad lankau golfo klubą, vaikinas nustebo ir maloniai nudžiugo.

Paaiškėjo, kad jis didelis šio žaidimo gerbėjas, tik nežinojo gero klubo. Mano nurodytas variantas jam labiau tiko. Tame klube jis ir paskyrė man pasimatymą.

Vyras kaip vaikas

Vyriškasis „Aš” – beribis, tačiau trapus lyg kiaušinio lukštas. Stenkitės daugiau sužinoti apie jo vyriškąjį „Aš”.

Kaip elgiasi tipiškas vyras? Tiki, jog yra nepaprastas arba unikalus. Veda tik tą, kuri pripažįsta, kad jis nepaprastas arba unikalus.

Iš prigimties vyras linkęs į poligamiją, tačiau jį galima įpratinti būti su viena moterimi. Jis pasirinks gerą šeimyninį, o ne viengungio gyvenimą. Tačiau vedybų procesas jam nėra malonus.

Jam labiau patinka būti giriamam, o ne kritikuojamam. Tačiau jis pasirengęs ir vienam, ir kitam.

Vyras sieloje – vaikas. Visuomenėje jis užsideda kaukę. Jaučia nevisavertiškumą, palyginti su kitais vyrais, ir nuolat apie tai galvoja…

Nuolat sakykite jam, kad jis – visų genialiausias. Mano mylimam vyrui nėra nieko svarbesnio už žodžius, kuriuos jam sukūriau: „Aš viską žinau, viską sugebu, viską galiu!”. Jis žengia per gyvenimą su šia „daina” ir net kai kada atlieka žygdarbius. Ne tik dėl šlovės, bet ir dėl manęs!

Kai vyras serga, dažniausiai jis tampa bejėgis. Ieško rūpestingos moters, jam patinka kalbėtis apie save, apie tai, kaip jam bloga.

Jūs turite pirmoji atsidurti šalia jums malonaus vyro, atnešti aviečių uogienės, paimti už rankos ir pasakyti, kad viskas praeis. Prisiminkite nuostabią Berimoro žmoną iš „Baskervilių šuns”. Ji maitina serą Baskervilį avižine koše ir suokia, jog netrukus jis pasitaisys ir išvyks į kelionę aplink pasaulį. Pacientas beregint parausvėja!

Jūs tokia protinga, graži, rūpestinga! Nusipelnote nuostabaus princo! Dėl jo pasirengusi netgi flirtuoti…

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Psichologija su žyma , , , , , , , , , , , .

2 atsiliepimai į "Paflirtuokime? Tai jums ne koketuoti!"

  1. pupse

    Irma, dekui uz nuoroda, idomus straipsnis. O pasirodo Navaitis pazinciu organizavimu toj svetainej uzsiima 🙂

  2. Irma

    Na taip, ten pazinciu svetaine. Gal uzsikabinai ir uzsiregistravai? Kokie ispudziai? 😉

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.