Jūs ir jūsų interjeras

Namai – tai vieta, kur mes esame tokie, kokie esame iš tikrųjų.

Todėl būtent namie mes turime jaustis natūraliai, nebūti susikaustę. Mūsų namų interjeras išreiškia mūsų poreikius ir norus, net jei patys nesame visiškai jų įsisamoninę.

Kaip padaryti, kad buto interjeras būtų tinkamas būtent jums ir jūsų šeimai? Visų pirma reikia nustatyti, koks yra jūsų psichologinis tipas.

Jei pagal temperamento tipą jūs esate melancholikė, tai interjero tipą jūs turite rinktis labai kruopščiai. Jums gali prireikti žymiai daugiau asmeninės erdvės nei kitų psichologinių tipų atstovėms. Mažiausiai jos reikia sangvinikėms ir flegmatikėms.

Jei jūs solidi, rimta dama – tai jūsų interjere turi dominuoti griežtos stačiakampės formos. Jūsų būsto interjeras turi būti persmelktas aukštumų – aukštos lubos, aukštos spintos ir kiti baldai. Būtent tokiame interjere jūs jausitės labiausiai patogiai. Metalas ir akmenys tikriausiai yra mėgstamiausios jūsų medžiagos. Visa jūsų aplinka turi byloti apie aukštą jūsų statusą ir nieko pašalinio joje negali būti.

Jei jūs ramus žmogus – nemėgstate triukšmingų kompanijų, mėgstate koncentruotis ties savo vidiniu pasauliu, jūsų būsto lubos ir baldai bus žemos, o tinkamiausios statybinės medžiagos jums yra tos, kurios saugo šilumą, yra minkštos ir natūralios. Maži kambariai puikiai simbolizuoja jūsų norą truputį atsiriboti nuo išorinio pasaulio.

Jei jūs optimistė – jums reikalingi platūs ir erdvūs kambariai. Jums reikia daug erdvės išreikšti savoms idėjoms. Kambariuose turėtų dominuoti ryškios spalvos. Interjerą papuoš platūs langai ir persišviečiančios medžiagos.

Jei jūs ekstravagantiška moteris, mėgstanti eksperimentus ir ryžtingus, drąsius sprendimus, tai jūsų interjere turi dominuoti akcentai, kurie jūsų namus daro išskirtinius ir neturinčius analogų.

Viena pagrindinių „teisingo” interjero taisyklių – kiekvienas šeimos narys turi turėti savo intymų kampelį, kuriame jis jausis itin komfortabiliai. Dėl to reikia įvertinti ir šeimos narių amžių. Jei jūsų šeimoje yra vaikų ar pagyvenusių žmonių, reikėtų, kad kiekvienas iš jų tur4tų savo kambarį. Jei aplinkybės to neleidžia, pas kiekvieną iš jų vis tiek turėtų būti bent jau asmeninis kampelis su asmenine erdve.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Interjeras su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.