Ministrei salę išnuomojo socialdemokratai

Socialinės apsaugos ir darbo ministrė Vilija Blinkevičiūtė kategoriškai neigė, kad šiandien įvyksiantis jos susitikimas su klaipėdiečiais susijęs su savivaldybių tarybų rinkimais. Tačiau ministrės susitikimą organizavo ir finansuos uostamiesčio socialdemokratai.

Šiandien Klaipėdos koncertų salėje 16 valandą, o tai reiškia valdiškos tarnybos metu, į susitikimą su socialinės apsaugos ir darbo ministre Vilija Blinkevičiūte kviečia uostamiesčio socialdemokratai. Už salę mokės taip pat jie.

Klaipėdos koncertų salės direktorė Danutė Žičkuvienė vakar sakė, kad socialdemokratai visuomenės susitikimui su ministre salę už 500 litų išnuomojo valandai. Sutartį, anot direktorės, turėtų pasirašyti socialdemokratų Klaipėdos skyriaus rinkimų štabo narė Nijolė Navogreckienė.

„Aš kol kas salės nuomos sutarties nepasirašiau, bet dokumento projekte yra mano pavardė. Už salės nuomą kol kas mokės socialdemokratai”, – „Klaipėdai” patvirtino pati N.Navogreckienė.

Nors socialdemokratai organizavo ir rengiasi finansuoti V.Blinkevičiūtės susitikimą su visuomene, pati ministrė neigia, jog tai susiję su vasarį įvyksiančiais savivaldybių tarybų rinkimais.

V.Blinkevičiūtė ir Socialdemokratų Klaipėdos skyriaus pirmininkas Valentinas Greičiūnas tvirtino, kad renginys bus nepartinis. Ministrė sakė pati paprašiusi socialdemokratų organizuoti susitikimą su visuomene.

„Neslepiu, kad mane į Vyriausybę delegavo socdemai. Tačiau aš galėjau paprašyti, kad susitikimą su gyventojais uostamiestyje organizuotų ir liberalcentristai. Atvykstu ne agituoti už kokią nors partiją, bet spręsti konkrečias klaipėdiečių socialines problemas”, – vakar „Klaipėdai” teigė ministrė.

Anot jos, Lietuvoje rinkimai vyks kasmet.

„Šiemet savivaldybių tarybų rinkimai, kitąmet – Seimo, o 2009-aisiais- Prezidento ir Europarlamento. Tačiau ministrai negali sėdėti savo kabinete ir negirdėti, ką apie jų vadovaujamą sritį galvoja žmonės”, – teigė V.Blinkevičiūtė.

Ji teigė susitikimui su klaipėdiečiais specialiai pasirinkusi 16 valandą, nes anksti temsta.

„Kai lauke tamsu, pensininkai, invalidai, daugiavaikių šeimų tėvai į susitikimus neateina. Sutemus gatvėse nesaugu”, – dalijosi patirtimi ministrė.

Ji tvirtino, kad savo įpročių nekeisianti ir važinėsianti po šalį susitikti su gyventojais, nekreipdama dėmesio, ar prasidėjo rinkimų kampanija, ar ne.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.