Antrą kartą renkami blogiausi Lietuvos pop muzikos atlikėjai

Pernai sudrebinę šou verslo padangę, blogiausių Lietuvos pop muzikos atlikėjų rinkimai „Bambukas 2006″vėl virpins „žvaigždžių” širdis. Internautai bei speciali komisija vėl balsuos ir rinks blogiausius Lietuvos muzikantus – „Bambukus”, kurie bus paskelbti vasario 23 dieną.

Kaip ir praėjusiais metais, taip ir šiemet Blogiausieji bus išrinkti septyniose kategorijose. Tai Blogiausia atlikėja, Blogiausias atlikėjas, Blogiausia grupė, Blogiausia daina, Blogiausia šukuosena, Blogiausias sceninis įvaizdis ir Didžiausia 2006 m. Lietuvos muzikinė blogybė.

„Pernai „Bambukų” rinkimai sulaukė didžiulio dėmesio – beveik 10 tūkst. tautiečių pareiškė savo nuomonę dėl blogiausiųjų muzikantų. Šiemet jų tikimės sulaukti bent 5 kartus daugiau „, – sakė rinkimų organizatorių, kompanijos „247”, direktorius Marius Bružas.

Anot jo, šie tradiciniais tampantys rinkimai bus organizuojami tol, kol Lietuvos šou versle matysime ką kritikuoti. „Bambukų” rinkimai turi kilnų tikslą – siekiame ne žlugdyti muzikinę sceną, o kelti joje pateikiamų „produktų” kokybę ir parodyti, kuriems iš atlikėjų reikėtų pasitempti labiausiai”, – sakė M. Bružas.

Skirtingai nei pernai, šiemet interneto svetainės lankytojai išrinks net šešis iš septynių „Bambukų”. Savo nuomonę apie blogiausius muzikantus internautai galės pareikšti rinkimų interneto svetainėje www.bambukas.lt iki vasario 18 dienos.

Komisijai, kuri sudaryta iš muzikos tema rašančių žurnalistų, patikėta paskelbti pagrindinį „Bambuką” – Didžiausią praėjusių metų Lietuvos muzikinę blogybę.

Pirmą kartą Blogiausiųjų Lietuvos pop muzikos atlikėjų rinkimai „Bambukas” buvo surengti 2006-ųjų pradžioje. Tuomet apdovanojimuose „triumfavo” merginų trijulė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.