„Bavarijos“ trijulė atsidūrė kryžkelėje?

Nors paskutinė grupės „Bavarija” daina „Mes gyvi” ir nuskambėjo kaip priminimas, kad vaikinai į pensiją dar nesiruošia, jų gerbėjai sunerimę – solinę karjerą pradėjęs Vilius Tarasovas pristatė pirmąjį kūrinį pavadinimu „Išeinu”.

Ar po vienuolikos sėkmingų muzikinės karjeros metų dėl Viliaus apsisprendimo sceną palikti turės ir likę nariai – Juozas ir Deivydas? „Klaipėdos” skaitytojams „bavarai” pažadėjo, kad atsisveikinimo koncerto dar nebus, o Viliaus idėja padainuoti atskirai visiškai nereiškia, jos jis pasitraukia visam.

Matė barnį?

Per vienuolika metų per dešimtį albumų išleidusi grupė paskutinį singlą išleido prieš Kalėdas. „Žinau, kad jos jau baigėsi, bet mes netylime – ruošiame naują dainą. Tiesa, dar neįdainavome”, – tikino Juozas.

Tai reiškia, kad dainoje skambės ir Viliaus vokalas. „Be abejo. Jeigu jis kuria savo dainas, nereiškia, kad negali padainuoti ir grupės dainų. Dainoje skambės visų trijų narių – grupės „Bavarija” vokalai”, – aiškino Juozas.

D.Zvonkus taip pat tikras, kad grupė dar išliks. „Nesuprantu, iš kur tos mintys. Gal kas matė, kaip mes barėmės, todėl ir pagalvojo, kad skirstomės?” – svarstė jis.

Tačiau muzikos pasaulio užkulisiuose spėliojama, kad simboliškai pavadinta Viliaus daina „Išeinu” vis dėlto taps „Bavarijos” skirstymosi pradžia. Juolab kad pats Vilius pripažino, jog daug metų su „Bavarija” dainavęs vienokio stiliaus dainas, jis pagaliau rado stilių, kurio taip troško jo širdis. O gal priežastis – ne tik naujame stiliuje?

Ieškokite moters

Sklinda gandai, kad kelerius metus apie solinę karjerą svajojusį V.Tarasovą į sostinę paviliojo ne tik puikus prodiuseris Mindaugas Lapinskas, bet ir artima draugystė su kita muzikos žvaigžde Violeta Riaubiškyte.

Pusę debiutinio albumo jau įrašęs klaipėdietis vis tikina, kad jį su dainininke sieja tik bendras kūrinys. Tačiau 27-erių Vilius neslepė, kad Violeta jį traukia ir ne tik kaip kolegė. „Meluočiau sakydamas, kad ji nepriverčia smarkiau plakti mano širdies”, – teigė „bavaras”, praėjusią savaitę Klaipėdoje net kelis kartus pastebėtas V.Riaubiškytės draugijoje.

V.Tarasovo bendražygis Deivydas Zvonkus sakė negirdėjęs, kad Vilius būtų ketinęs palikti grupę. Trečias grupės narys Juozas Liesis tokių gandų atsiradimo taip pat paaiškinti negalėjo. „Bent jau mums Vilius nieko nesakė”, – tikino vaikinai.

Uždainavo duetu

Paklausti, ar V.Tarasovo išėjimas reikštų grupės gyvavimo pabaigą, J.Liesis sake: „Aš, pavyzdžiui, niekur neišeinu. Tai žinau tvirtai. Nors taip pat rengiu solinį projektą. Jau ieškau prodiuserio.”

Pasak Juozo, Viliaus pavyzdys eksperimentuoti paskatino ir jį. „Kai sužinojau apie jo ketinimus dainuoti solo, labai palaikiau ir džiaugiausi. Ar neišsigandau, kad nebegrįš? Ko čia bijoti. Jeigu norės išeiti, juk nesulaikysi. Visiems gal į naudą išėjo toks jo sprendimas. Žiūrėk, ir Deivydas su žmona NML uždainavo”, – bandė juokauti J.Liesis.

Grupės idėjinis vadas D.Zvonkus, kuris pastaruoju metu ypač apsikrovęs darbais ir užsakymais kurti dainas, atmetė mintį, kad jam būtų naudingiau, jeigu „Bavarijos” nebeliktų.

„Taigi tai pirmas mūsų kūdikis. Laiko atsiras. Kad eitum į priekį, nebūtina griauti”, – tikėti grupės iširimu nenorėjo jis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.