LNK „Mokytojų turnyro” finale- V. Juozapaitis, Deivis ir Z. Knyžnikovas

Šį šeštadienį įvyks „Kelio į žvaigždes” „Mokytojų turnyro” finalas, kuriame susikaus trys realybės šou mokytojai – dainavimo legenda Zenonas Knyžnikovas, populiarusis Deivis ir operos žvaigždė Vytautas Juozapaitis.

Turnyro nugalėtojui iškilmingai bus įteiktas simbolinis 18 karatų aukso kamertonas, prietaisas, su kuriuo galima nustatyti garsų aukštumą. Auksinio kamertono skulptūrėlę kuria juvelyras Saulius Grinius.

Varžytis finale savo mokytojams padės ir jų auklėtiniai – „Kelio į žvaigždes” dalyviai. Vytautas Juozapaitis dainuos su Merūnu ir Tautvydu, Deivis – su Vudžiu ir Mino, Zenonas Knyžnikovas – su Radži ir „Kelio į žvaigždes 1” nugalėtoju Andrium Rimiškiu.

Zenonas Knyžnikovas į finalą pateko įveikęs džiazistą Artūrą Noviką, Deivis – Česlovą Gabalį. „Kelio į žvaigždes” Mokytojų turnyro paskutinėje dvikovoje prieš finalą Vytautas Juozapavičius laimėjo prieš rokerį Povilą Meškėlą. Klasika įveikė roką rezultatu 7260:2220.

Įdomu tai, kad visi finalo dalyviai – operinio dainavimo specialistai. Į finalą nepateko nei rokeriai Povilas Meškėla ir Česlovas Gabalis, nei džiazistas Artūras Novikas.

„Kelio į žvaigždes” „Mokytojų turnyro” finalas – šeštadienį 19.10 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.