„Ieškantys laimės” Willas Smithas nusifilmavo kartu su savo sūnumi

Greitai kinuose pasirodys filmas „Ieškantys laimės”, kuriame Willas Smithas nusifilmavo kartu su savo sūnumi Jaden Smithu. Willas Smithas šįkart vaidino Chrisą Gardnerį, kuris sutinka dirbti be atlyginimo prestižinėje akcijų maklerių kompanijoje, tikėdamasis suteikti savo sūnui geresnę ateitį. Tačiau sėkmė niekaip nesirįžta aplankyti tėvo ir jo 5-erių metų sūnaus, todėl pastariesiems tenka glaustis prieglaudose ir viešuose tualetuose. Bet Chrisas Gardneris žino viena,kad jis padarys viską, jog jo sūnus žinotų, kaip jis yra mylimas. Visa ši istorija yra nufilmuota, remiantis realiais faktais.
Šio filmo metu išryškėjo Willo Smitho sūnaus aktoriniai talentai. Per interviu apie filmą aktorius beperstojo dėkojo savo sūnui už pagalbą filmuojant sunkesnes filmo scenas ir negalėjo nustoti girti jo vaidybos.
„Filmuojant vieną iš scenų, man niekaip nesisekė jos idealiai perteikti. Režisierius po kiekvieno bandymo vis prieidavo prie manęs ir pasakydavo kokią pastabą. Taip befilmuojant tą patį veiksmą aštuntą kartą, mano sūnus pasakė: „Bet tėti tu juk kiekvieną kartą darai taip pat, todėl tau ir nesigauna”. Tuo metu aš šiek tiek net ir įsižeidžiau. Tačiau tik vėliau supratau, ką jis turėjo omenyje. Aš kiekvieną kartą skaitydavau ir nebandydavau įsijausti. O vaikai juk tokie yra, jeigu jie nebenori sėdėt, tai jie paims atsistos ir nueis. Jie vaidina tai, ką jaučia. Tik mes suaugusieji esam blokuojami vidinių stabdžių. Todėl pradėjus stebėti, kaip jis vaidina, man irgi pradėjo labiau sektis”,- pagyrų sūnui negailėjo Willas Smithas
Tokių pačių pastabų aktorius buvo sulaukęs ir iš režisieriaus.
„Jis tiesiog nebeleido man pozuoti prieš kameras. Jis sakydavo,kad nenori matyti manęs vaidinančio skausmą. Jis norėjo, kad aš parodyčiau tikrą skausmą. Tam prireikė šiek tiek laiko, tačiau nieko nėra neįmanoma. Galbūt todėl šis filmas ir sulaukė tokio didelio pripažinimo, nes visi stengėsi perteikti realius jausmus bei išgyvenimus”

„Ieškantys laimės” kinuose nuo vasario 2 dienos

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.