„Dangietis” Liudas į realybės šou eina populiarinti roko

Pasiruošimas „Tango TV” „Dangaus” atidarymo koncertui įgauna vis didesnį pagreitį, o šio žvaigždžių ir muzikos realybės šou dalyviai po truputį susipažįsta su įtempta muzikos profesionalų dienotvarke. Tačiau rokerio Liudo, kuris sausio 24 dieną švęs 22-ąjį gimtadienį, darbų gausa negąsdina – vaikinas visada buvo aktyvistas, suderinantis mokslus, muziką ir laisvalaikio pomėgius.
Liudas spėja mokytis universitete, kurti, dainuoti, groti grupėje „Jam Jam” ir dalyvauti nesuskaičiuojamoje gausybėje renginių universitete. Liudas neliūdi, kad dėl šou jam tenka trumpam palikti grupę: „Jokios abejonės, kad ir po šou aš joje dainuosiu. Manau, kad „Dangus 2″ padės daugeliui žmonių į mūsų grupę ir į roką pažvelgti kur kas įdėmiau.”
Taip muzika užsidegusio žmogaus „Dangus” ir jo žiūrovai dar nematė. Užplūdus emocijų pertekliui Liudas rašo vis naujas ir naujas dainas, gali valandų valandas kalbėti apie kokybišką muzikos atlikimą ir šou, kurį tikra žvaigždė turi sukurti scenoje.
Ir nors vaikinas niekada profesionaliai nesimokė dainuoti ar groti, požiūrio jam gali pavydėti ne vienas: „Svarbiausia ne tai, ar techniškai atlieki kūrinį. Scenoje aš vertinu nuoširdumą ir visišką atsidavimą.” Įdomu, kaip į tokias Liudo mintis apie dainavimą reaguos „Dangaus akademijos” dėstytojai profesionalai?
Liudui visiškai nerūpi intrigos, jis žada su niekuo nesipykti ir nesivelti į kivirčus: „Tačiau konkurencijos skonio tikrai bus, nors kol kas visi dalyviai sutaria labai draugiškai.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.