Skirmantę iš „Dangaus 2“ užčiaupti galėtų tik liga ir pasiūlymas pozuoti apsinuoginusiai…

Sausio 27 dieną 20.30 val. startuosiančio „Tango TV” žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus 2” dalyviai demonstruoja neįtikėtiną ištvermę. Daugeliui jų pastarosios savaitės itin įtemptos: nesibaigiančios repeticijos prieš atidarymo koncertą, stilisto Manto Petruškevičiaus pamokos, sesija universitete ar egzaminai mokykloje.
Vilnietė Skirmantė, kuri vasario mėnesį švęs 19-ąjį gimtadienį, taip pat vos spėja suktis. Tačiau šypsena nuo jos veido nedingsta nė minutę. Energijos perteklių mergina išnaudoja būtiniausiems reikalams sutvarkyti: „Ačiū Dievui, su mokslais Vilniaus kolegijoje susidorojau. Dėstytojai truputį paurzgė, kad manęs kelis mėnesius nebus, bet žinau, kad svarbiausia – atsiskaityti.”
Skirmantė – išskirtinio balso tembro savininkė. Mergina dainavo mergaičių chore „Liepaitės”, jos namuose kabo tarptautinių džiazo konkursų laureatės diplomai.
„Neįsivaizduoju, ką daryčiau be dainavimo. Mane užčiaupti gali tik liga”, – sako „Dangaus 2” dalyvė ir triskart nusispjauna per petį.
Skirmantė „Danguje” pasiryžusi daryti viską, ko tik prireiks. Tačiau yra vienas dalykas, kurio mergina kategoriškai atsisakytų: „Nė už ką nesutikčiau apsinuoginusi pozuoti vyrų žurnalui”. Galbūt ir dėl to, kad už realybės šou sienų palieka draugą? „Vaikinas manimi pasitiki, – dėsto Skirmantė. – Jis žino, kad mano požiūris toks: turi vieną, vadinasi, kitų nereikia.”
Ar gyvenimas antrajame „Danguje” nepakreips tvirtų Skirmantės įsitikinimų? Tai galėsite pamatyti labai greit, nes „Dangus 2” prasideda jau po savaitės, sausio 27 dieną 21.30 val. tiesiogiai per „Tango TV”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

1 atsiliepimas į "Skirmantę iš „Dangaus 2“ užčiaupti galėtų tik liga ir pasiūlymas pozuoti apsinuoginusiai…"

  1. kasia

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.