Po druskų procedūrų – romantiškas duetas

Daugiau nei prieš metus susituokę dainininkai Natalija ir Deivydas Zvonkai tik dabar nusprendė pagaliau sudainuoti duetu.

Šią gerbėjų svajonę jie įgyvendino iškart po to, kai tris dienas kaupė jėgas vienoje Druskininkų gydyklų. Populiarūs atlikėjai baladę „Meilės pasaka” leisti atskiru singlu nesiruošia, o išgirdę klausimą, ar ketina tapti naujaisiais Liveta ir Petru Kazlauskais, tik kvatoja.

Kvėpavo druskomis

Po kalėdinių ir naujamečių koncertų maratono Lietuvos kurorte jėgas atgavę sutuoktiniai Nacionalinės muzikos lygos žiūrovams ryžosi pristatyti kol kas pirmą, tačiau, atlikėjų teigimu, turbūt ne paskutinę bendrą dainą.

Ir nors kovoje „Va Bank” Zvonkų duetas nusileido „Kelio į žvaigždes-2” finalininkui Radžiui, klaipėdiečiai nesikremta – svarbiausia, kad pagaliau išpildė gerbėjų pageidavimą nors kartą scenoje pasirodyti drauge.

Druskininkuose pora ilsėjosi vos tris dienas – ilgiau esą negali sau leisti. „Pinigų užtenka, bet štai laiko – ne. Tačiau ir tų trijų dienų pakako. Su Deivydu nutarėme nuo šiol kelis kartus per metus panašiomis procedūromis lepintis”, – sakė Natalija.

Pora po šventinių koncertų nutarė ilsėtis prabangiai – gyveno liukso klasės apartamentuose, nuo ankstyvo ryto iki vėlyvo vakaro mėgavosi pačiomis įvairiausiomis procedūromis. Pora maudėsi baseinuose, lankėsi mineralais prisotintame druskų kambaryje, įvertino aromaterapinius masažus, inhaliacijas – žodžiu, išbandė visus SPA malonumus.

Kodėl nevažiavo į Egiptą, kur dabar galima lepintis tikrosios saulės voniomis, o ne soliariumu? „Net minties tokios nekilo. Nesu buvusi Egipte, bet ir netraukia – nesaugu ten ir šiaip. Apie Druskininkus girdėjau daug teigiamų draugų atsiliepimų, todėl ir nutarėme išbandyti”, – aiškino dainininkė.

Tačiau Natalija net atostogų metu nesugebėjo atsiriboti ir ilsėtis išjungtu mobiliuoju. „Išjungiau tik garsą. Tiems, kurie skambino, perskambindavau. Taip atsirado dar du pasiūlymai koncertuoti”, – juokėsi ji.

Parašė mylimajai

Vienas pirmųjų koncertų po poilsio Druskininkuose vyko LNK studijoje, kur filmuojama laida NML. Čia praėjusį sekmadienį Natalija turėjo susirungti su Radžiu ir padainuoti dar vieną seksualiai provokuojančią dainą. Tačiau į sceną ji lipo su vyru Deivydu, su kuriuo sudainavo odę meilei „Meilės pasaka”.

Natalija pasakojo, kad šią dainą sutuoktinis Deivydas parašė ne šiaip bet kam, bet specialiai jai.

„Meilės pasaką” jis man parašė ir skyrė vestuvių metinių proga. Pagalvojome, kodėl gi jos nepadainavus visiems gerbėjams. Tiesa, pradžioje neketinome jos dainuoti, bet draugai išgirdę įkalbėjo. Be to, ir gerbėjai, ir žurnalistai nuolat klausdavo, kada gi sudainuosime duetu”, – dainos atsiradimo priežastis aiškino dainininkė.

Ji sakė, kad su daugeliui Lietuvos atlikėjų dainas rašančiu vyru Deivydu veikiausiai sudainuos po dainą kiekvienų vestuvių metinių proga. „O tada, kai prikaupsime daug tokių proginių dainų, gal ir albumą išleisime. Tačiau kol kas net nesvarstome galimybės tapti nuolatiniu sceniniu duetu. Verslo iš to tikrai nedarysime”, – juokėsi grupės „Yva” lyderė.

Nors ir buvo pasklidę gandų, esą daugelį metų gyvavusi grupė „Bavarija” baigė savo muzikinę karjerą, Natalijos sutuoktinis Deivydas grupės palikti neketina ir prie žmonos sukurto seksualiųjų mergaičių trio prisijungti nežada.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.