Labiausiai vyrus erzinantys moterų trūkumai

Prie trūkumų galima įprasti arba su jais susitaikyti, tačiau yra dalykų, kurie sugriaus bet kokius santykius.

Vyrų nuomone, blogiausia, kai moteris nuduoda esanti „mis nekaltybė”. Galima toleruoti net labai konservatyvias pažiūras, tačiau jų nuolatinis demonstravimas erzina, ypač kai moteris tik vaidina neprieinamą. Išties sunkiau pasiekiama moteris vyrą labiau traukia nei atgrasina, tačiau tai neturi būti panašu į pasityčiojimą.

Sunku pakęsti, kai moteris nuolat kritikuoja kitas. Vis rodo, kad viena vaikšto baisiais bateliais, o kitos pasibaisėtinai prastas skonis. Vyro akyse tai nepadės tapti geresnei už kitas moteris. Vyras moterų nevertina pagal aprangą.

Pavyduliavimas vyrams nepadeda jaustis labiau vertinamiems. Jei pavydas skatina moterį raustis vyro kišenėse ir domėtis, kuriais numeriais jis skambino mobiliuoju, santykiai tampa komplikuoti. Nepaisant to, kad būtent tokiais būdais išties susekami neištikimieji.

Kai kurios moterys varo vyrus į neviltį, nuolat reikalaudamos dėmesio ir taip atimdamos iš jo visą laisvą laiką. Vyrai nemėgsta būti pririšti.

Vyrus nervina, jei moterys rodo pernelyg daug emocijų. Ypač dėl tokių niekų, kaip, pavyzdžiui, sulaužytas nagas. Vyrai nemėgsta ir kaprizų.

Dar viena didelė nuodėmė – tampyti vyrą po parduotuves. Geriau išsirengti ten su drauge. Jei tikimasi, kad kartu tampomas vyras apmokės pirkinius, geriau jo tiesiai paklausti, ar jis nori padėti išsirinkti pirkinius. Vyrui pakaks proto atsisakyti ir pasiūlyti tam tikrą sumą.

Vyrams nelabai patinka, jei moteris be perstojo kalba. Tai nereiškia, kad jam nepatinka jos klausytis. Greičiausiai jam neatrodo svarbios visos antraeilės smulkmenos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , , , , , , .

12 atsiliepimų į "Labiausiai vyrus erzinantys moterų trūkumai"

  1. *****

    Visos moterys kada nors per savo gyvenima patiria vyro suserzinima, juk jie tokie ereliai ir jiems viskas galima,tinka ir kitaip but negali, o kuo mes blogesnes…Nera ko jiems nuolaidziaut, tegul priima mus tokias kokios esam….

  2. Rugiagėlė

    Tie vyrai tarytum ne žmonės, jie kaip kokie ateiviai iš kitų planetų 😀

  3. Spygle

    Pritariu tokiam pasakymui,kad vyrai,tai kaip ne zmones..kazkaip net isskirtinai moterys turi elgtis su jais,nes vargsai nelabai supranta ka moterys jiems nori pasakyti…siaip nesu feministe 😉

  4. henkis

    joo.. visi vyrai kiaules, bet „ka snd apsirengt?” ane 🙂

  5. rut

    noriu gero vyro

  6. evaldas ir 3 draugai... ir daug alaus

    Ble vo cia tai geras visa teisybe parasyta :))) zemai lenkemes sito straipsnio autorei

  7. superpupa

    moterys,pagalvokit juk be vyru net ir tikro malonumo nepajusit…zinau yr kitokiu budu,bet vyrai mums ir vinis ir kanalizacija tvarko..:) nereikia ant ju varyti…na bet nevisi jie tokie blogi ir tokie geruciai 😉

  8. Rugiagėlė

    Be vyrų blogai,bet ir su jais kartai nelabai.O norint sutvarkyt kanalizaciją nebūtina su santechniku ženytis:P aš ir pati moku.Viena būdama galiu miegot kiek noriu,negamint valgio,pusę dienos su naktiniais po namus blūdinėt,dulkių nevalyt jei man to nesinori ir niekas dėl to nepriekaištaus.O tai žiūrėk koks super vyras po savaitgalio ims ir išdums neapsikentęs pas meilužę.Kodėl vyrai negali mylėt moterų tokių,kokios jos esa?:)

  9. T ir R

    Rugiagėlė tai gal ir mum ateitum santechnika sutvarkyt, ciaupus pasukinet? 😉
    Bet kazkaip negali be tu ateiviu…. ju8k dirbtines ateiviu dalys ne taip gerai kaip tikras vyras…o gal su tuo ciaupu apsieini? 😀

  10. Nepatenkintas

    Geras straipsnis…vyrai maziau issidirbineja ir ner ko stumt ant ju..maziau maivykis… gal rugiagele komunaliniam dirbi?? 😀

  11. Rugiagėlė

    Oij kaip prajuokinot 😀 Bet kokie jūs jautrūs esat 😛 kokios užgautos jūsų ambicijos.Ir nieko nematau čia blogo,jei vyras moka pagaminti valgį,įsisiūti ištrūkusią sagą,o ne verkšlena kaip mažas vaikas.Ir nėra reikalo gyvent su bet kokius asilu(jokiu būdu taip nemanau apie visus, o kas save tokiais laiko ir taip atsiliepė-tai jūsų mielieji problemos) vien tik dėl vamzdžių ar santechnikos.Jei pati nemoki,pasikviesi komunalininkus.Vyras ir moteris mano manymu turi būti LYGIAVERČIAI PARTNERIAI ,gerbti ir mylėti,o ne žeminti vienas kitą.

  12. mikiz

    ko cia wisi stumia ant tu wiru!!?? 👿 .nesuprantu….ner cia ko panom wirsu imti…. 😀 😛

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.