Raimonda dėl „Dangaus” palieka savo grupę

„Tango TV” žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus 2” dalyviai ruošiasi sausio 27 dieną 20.30 val. Vilniuje pramogų verslo ir sporto centre „Forum Palace” įvyksiančiam šou pristatymo koncertui. Dangiečių dienotvarkė užpildyta repeticijomis bei konsultacijomis su stilistais. Vilniuje gyvenanti tauragiškė Raimonda, radusi laisvą minutę tarp repeticijų, sostinės muzikos klube „Tamsta” surengė atsisveikinimo koncertą su savo grupe „Black Coffee”.
Tiesa, „Black Coffee” nariai nepritaria merginos ryžtui išmėginti jėgas muzikiniame realybės šou. Grupės gitaristas Karolis Jančenkovas net atsisakė akompanuoti merginai atrankos į šou finale.
„Nelabai palaikau realybės šou žanrą. Tai laiko švaistymas”, – mano „Black Coffee” gitaristas.
„Dangaus” kūrėjai tik šypsosi dėl tokio jaunuolio nusiteikimo: „Panašių frazių iš įsižeidusių jaunuolių girdėjome ir pernai, tačiau jų draugai „Danguje” tikrai daug ko išmoko ir tapo populiarūs.”
„Black Coffee” nariai nepažada, kad po trijų mėnesių, jeigu jai pasiseks, grįžusi namo, Raimonda dar dainuos grupėje.
„Tai mūsų asmeninis reikalas. Gali būti, kad mes ieškosime kitos vokalistės, gali būti, kad Raimonda ir vėl dainuos su mumis”, – be skrupulų kalba gitaristas Karolis Jančenkovas.
Raimondos noras dalyvauti šou didesnis už troškimą likti grupėje. „Dangaus” dalyvė dalyvavimą šou laiko vertinga patirtimi: „Todėl, nors ir liūdna palikti grupę, labai laukiu, kada prasidės Dangaus akademijos pamokos.”
„Dangus 2” su Raimonda – nuo sausio 27 dienos 20.30 val. gyvo garso šou pristatymo koncerte „Forum Palace” ir tiesiogiai per „Tango TV”. Bilietus į „Dangaus” pristatymo koncertą platina „Bilietai.lt”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.