Klaipėdoje pradedami statyti „Manto namai”

Klaipėdos centre, ties Mažvydo alėjos – Manto ir Mažvydo alėjos – Šimkaus gatvių sankirtomis pradedamas statyti šiuolaikiškas komercijos ir gyvenamosios paskirties kompleksas „Manto namai”. Projekto autorius – architektas Rolandas Palekas. Projektą plėtoja nekilnojamojo turto plėtros kompanija „Realtus”, kartu su bendrove „PST investicijos”. Tai bus septynių aukštų gyvenamasis ir prekybinis centras. Investicinė projekto vertė – 60 mln. Lt. Bendras naujųjų statinių plotas – 12 500 m². Užbaigti „Manto namų” statybą planuojama 2008 metų pabaigoje. Statybos darbus vykdys viena didžiausių ir seniausiai Lietuvoje dirbanti statybos kompanija – „Panevėžio statybos trestas”.

Tai bus iš tiesų unikalūs būstai pačiame miesto centre, kokių Klaipėdoje yra nedaug. Ties Mažvydo alėjos ir Šimkaus gatvių sankirta kampinių viršutinių aukštų gyventojai galės grožėtis Kuršių marių vaizdais. Apartamentai viršutiniuose aukštuose bus su atviromis lauko terasomis. Būsimieji „Manto namų” gyventojai turės galimybę rinktis apartamentus su pilna apdaila, profesionalūs dizaineriai ruošia kelis apdailos variantus, naudojant kokybiškas ir natūralias vidaus apdailos medžiagas, arba patys siūlyti būsto įrengimo variantus, įskaitant net ir vidaus erdvių planavimą. Įrengiant butus „Realtus” dirbs drauge su klientų pasirinktais interjero dizaineriais, o pageidaujantiems – rekomenduos specialistus, padėsiančius įsikurti jaukų ir patogų būstą „Manto namuose”.

„Realtus” šiam projektui suteikė Manto namų vardą, tikėdamasi, kad jis lengvai prigis klaipėdiečių kasdienėje kalboje, nes Mantas – vardas, plačiai paplitęs Mažojoje Lietuvoje.
„Manto namai” ilgainiui turėtų reikšti prestižą, stilingą ir šiuolaikišką gyvenimo būdą. Pirmuosiuose komplekso aukštuose įsikurs prestižinių prekių ženklų parduotuvės, modernios kavinės ir restoranai. „Manto namuose” įsikurs elegancijos ir stiliaus oazė, kompleksas mieste taps nauju traukos centru, kuriame bus patogu gyventi, ilsėtis, bendrauti ir pramogauti”- teigia projekto vadovas Laimonas Jucius.

Gyvenamieji apartamentai atitiks aukščiausius gyvenamajam būstui keliamus reikalavimus. „Klaipėdos centre mes kuriame naują kvartalą žmonėms, aiškiai žinantiems, ko nori pasiekti gyvenime ir mokantiems tai daryti ” – sako L.Jucius.

Bet kuris naujas, modernus, estetiškas pastatas, gražiai sutvarkyta aplinka duoda gerą impulsą ir aplinkinių namų ir teritorijų vystymui, miesto tvarkymui ir gražinimui. „Manto namai” gerąja prasme sukrės visą Mažvydo alėją ir aplinkinius kvartalus, suteiks jiems naujos gyvybės, didmiesčio alsavimo. „Realtus” džiaugiasi ir didžiuojasi, kad turi galimybę prisidėti prie Klaipėdos senamiesčio plėtros.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Statyba su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.