Revitalizacija – grąžinimas į gyvenimą

Jau kelerius metus JAV ir Europoje sėkmingai naudojama heliatacija. Ši neoperacinė metodika leidžia iš kraujagyslių pašalinti choletesterino plokšteles, kraujagyslėse nusėdančius kietųjų aterosklerotinių cholesterolio ir kalcio kompleksus. Jie kaupiasi daugelį metų ir trukdo laisvai tekėti kraujui, maistingosioms medžiagoms ir deguoniui pasiekti audinius. Taip pat šalina sunkiųjų metalų molekules, kurios patenka su užterštu oru, vandeniu bei maisto produktais. Šis gydymo metodas labai naudingas, jo rezultatai geri. Ypač ligoniams, sergantiems rimtomis kraujo apytakos ligomis, tokiomis kaip:

vgalvos smegenų kraujagyslių aterosklerozė, kuri dažnai pažeidžia smegenų kraujotaką ir sukelia insultą; taip pat chroniška smegenų išemija, vadinamoji aterosklerotinė encefalopatija. Heliatacijos metodas smarkiai pagerina smegenų kraujotaką, užkerta kelią insultui, naikina encefalopatijos simptomus;

vkoronarinių kraujagyslių aterosklerozė, kuri sukelia miokardo infarktą. Gydymas heliatacija labai pagerina sunkia stenokardijos forma sergančių ligonių širdies raumens funkciją;

vapatinių galūnių kraujagyslių aterosklerozė, kurią lydi išeminės ligos, raumenų spazmai, trofiniai pokyčiai, dėl kurių tenka amputuoti galūnę (ypač sergant cukriniu diabetu). Heliatacija užkerta kelią sunkioms komplikacijoms, todėl nebereikia operacijų, po kurių žmogus tampa neįgalus;

vvidaus sekrecijos liaukų smulkiųjų kraujagyslių aterosklerozė. Lytinių liaukų kraujotakos pablogėjimas sukelia impotenciją. Heliatacija, gerindama liaukų kapiliarų kraujotaką, jų funkciją vėl paverčia normalia.

Sunkiųjų metalų įtaka organizmui.

Laisvieji radikalai

Daugelis mokslininkų ir gydytojų pritaria teorijai, kuri greito audinių senėjimo procesą sieja su tuo, kad organizme nuolat kaupiasi sunkiųjų metalų molekulės. Dėl didelio sunkiųjų metalų kiekio atsiranda laisvųjų radikalų, kurie destruktyviai veikia organizmo ląsteles ir greitina senėjimą. Be to, laisvieji radikalai sukelia daugelį ligų, taip pat ir piktybinių auglių. Svarbiausi toksinių metalų šaltiniai – išmetamosios dujos, fabrikų ir gamyklų dūmai, cemento gamyba, cigarečių dūmai, cheminės priemonės, dažai, maisto konservantai ir kt. Dideliuose miestuose, netoli chemijos gamyklų gyvenančių žmonių organizmuose gerokai padaugėja sunkiųjų metalų. Deja, biologiniai organizmai neturi natūralių mechanizmų, kurie leistų atsikratyti sunkiųjų metalų molekulių pertekliaus. Pastarosios, besikaupiančios nuo gimimo, ardo sveikatą, sukelia invalidumą ar per ankstyvą mirtį.

Heliatacijos efektas

Heliatacija suteikia tokį pat efektą, kaip ir ilgalaikis gydomasis badavimas, tik išvengiama nemalonių alkio simptomų. Nepaisant teigiamos įtakos sveikatai, badavimas nepadeda atsikratyti per daugelį metų susikaupusių sunkiųjų metalų „klodų”. Specialistai puikiai supranta, kiek daug reiškia pasninkas kovojant su organizmo senėjimu. Vadinasi, heliataciją, kuri savo gydomuoju efektu kai kuriais aspektais pranoksta badavimą, drąsiai galima vadinti sveikos ilgametystės garantu. Heliatacijos metu laikinai padidėja cholesterolio lygis kraujyje. Šis reiškinys įrodo, kad preparatas veikia teisingai. Tuo metu suyra aterosklerotinės plokštelės. Aterosklerotinius pokyčius dažniausiai sukelia cholesterolis, kuris, pasinaudodamas kalcio jonais, „prisiklijuoja” prie arterijų, arteriolių ir kapiliarų sienelių. O preparatas absorbuoja šio komplekso kalcio jonus, taip pat suriša cholesteriną ir iš aterosklerotinės plokštelės pašalina į kraujo plazmą. Laboratorinė analizė patvirtino, kad padidėja cholesterolio lygis. Beveik visi pacientai entuziastingai pastebi ir tai, kad dingsta aterosklerozės simptomai. Heliatacijos metu ligoniai nebejaučia triukšmo ausyse, pagerėja klausa, rega, atmintis, potencija, sumažėja skausmai, geriau atrodo oda ir plaukai, pastebimi kiti teigiami pokyčiai. Visa tai patvirtina, kad revitalizacijos procesas yra teigiamas, t. y. grįžta konkrečiam amžiui būdingas gyvybinis aktyvumas. Ypač įdomūs apatinių galūnių skausmais ir trofiniais pokyčiais (sergant cukriniu diabetu ar endarteritu) besiskundžiančių pacientų atsiliepimai. Jie ypač emocingai išgyvena laipsnišką gerėjimą po procedūrų, nes supranta, kad taip atitolinama galūnės amputacijos grėsmė.

Gydytojas rekomenduoja

Amerikiečių gydytojas, heliatacijos lyderis Haris Gordonas, kurio gyvybė buvo išgelbėta gydant pagal šią metodiką, rašė: „Priimdavau pacientus, kuriems jau buvo atlikta operacija. Jų kojose nebebuvo venų, tinkančių širdies kraujagyslių transplantacijai. Gydytojai juos išsiuntė namo mirti. Man pavyko šiuos žmones grąžinti į gyvenimą”.

Šios krypties koordinatorius medicinos mokslo daktaras Anto-nis Krasickis, heliatacijos lyderis Lenkijoje, 2003 metų pavasarį įvykusiame Lenkijos heliatacinės terapijos bendrijos steigiamajame susirinkime sakė: „2,5 metų pats gydęsis heliatacija, dabar galiu pareikšti, kad visiškai atsikračiau stenokardijos. Gydymo praktika mums teigia, kad išeminė širdies liga (stenokardija) dažniausiai tęsiasi iki gyvenimo pabaigos, ligoniai miršta nuo komplikacijų. Ši rimta liga išnyko per dvejus metus, nebereikia vartoti vaistų, nebejaučiu stenokardijos simptomų. Palyginti su įprastais gydymo metodais, tai tiesiog stebuklas. Man buvo atliktas standartinis gydymas – 30 vidinių infuzijų pagal schemą 3-2-1 kartai per savaitę. Po to dvejus metus buvo skiriamos papildomos lašinės kartą per 1-3 mėnesius. Viso kurso metu sulašintos 45 lašinės. Jaučiuosi puikiai, esu fiziškai aktyvus, darbingas”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Medicina su žyma , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.