„Chelsea”: Mourinho vietą užims Hiddinkas?

Didžiosios Britanijos žiniasklaida tvirtina, kad Londono klubo „Chelsea” vyriausiasis treneris portugalas Jose Mourinho gali būti atleistas, jei komanda šį sezoną neapgins Anglijos čempionės titulo ir nelaimės Čempionų lygos

Didžiosios Britanijos leidiniai „Sunday Times”, „The People” ir „Sunday Mirror” sekmadienį ištrimitavo, kad virš Londono ekipos „Chelsea” stratego Jose Mourinho galvos kaupiasi juodi debesys. Komanda kuo toliau, tuo labiau atsilieka nuo Anglijos čempionate pirmaujančios „Manchester United”, ir aistruoliai jau atvirai reiškia nepasitenkinimą portugalo darbu.

„Sunday Times” tvirtina, jog ir pats J.Mourinho nėra patenkintas dabartine padėtimi. Jį kritikuoja klubo valdyba, o sirgaliai nesutinka su ekipos formavimu. Mėlynųjų gerbėjai ypač nepatenkinti tuo, kad į aikštę leidžiamas vokietis Michaelis Ballackas. Šį saugą komandos „Chelsea” gerbėjai tiesiog nušvilpė per mačą išvykoje su „Newcastle”. Teigiama, jog J.Mourinho jau turi kelių Italijos klubų pasiūlymus.

Rimčiausiu pretendentu pakeisti portugalą prie Londono ekipos vairo laikomas olandas Guusas Hiddinkas. Šiuo metu jis yra Rusijos rinktinės vyriausiasis treneris. G.Hiddinkas draugauja su klubo „Chelsea” savininku Romanu Abramovičiumi.

„Sunday Mirror” savo pranešime remiasi pokalbiu su geru olando bičiuliu Franku van den Wall Bake, rinkodaros specialistu, dar pravardžiuojamu Mr. Fixit („Ponu sutvarkysiu tai”). „R.Abramovičius įkalbėjo G.Hiddinką tapti Rusijos rinktinės vyriausiuoju treneriu, o dabar jis nori, kad olandas padėtų komandai „Chelsea”. Guusas su džiaugsmu imtųsi darbo Londone. Jam net nebūtina palikti Rusijos rinktinės. Treneris galėtų suderinti darbus, kaip tai darė vadovaudamas Eindhoveno PSV klubui ir Australijos rinktinei”, – kalbėjo F. van den Wall Bake.

Pats G.Hiddinkas duodamas interviu Olandijos „Elf Magazin” užsiminė, jog netrukus paliks Rusijos rinktinę – perduos ją savo asistentui Aleksandrui Borodiukui. Futbolo specialistas patvirtino, kad neseniai Maskvoje kalbėjosi su R.Abramovičiumi „apie daugelį dalykų”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.