„Skype“ pristatė 12 interneto komunikacijos naujovių

Pasaulinė interneto komunikacijos kompanija „Skype” tarptautinės parodos metu „2007 Consumer Electronics Show 2007” pristatė dvyliką pokalbiams per „Skype” skirtų sertifikuotų produktų, daugeliui kurių nereikalingas kompiuteris. Naujieji „ASUS”, „IPEVO”, „NETGEAR”, „Philips” ir „TOPCOM” įrenginiai bei priedai papildo daugiau nei 150-ies „Skype” sertifikuotų komunikacijos įrenginių seriją.

„Šiandieninė komunikacija neapsiriboja vien paprasčiausiais pokalbiais internetu. Mes siekiame bendravimą padaryti nepriklausomą nuo konkrečios vietos ir aplinkybių. „Skype” sertifikuoti įrenginiai ir priedai yra svarbiausi mūsų tikslo aspektai, jų naudojimo paprastumas ir universalumas „Skype” programą daro dar svarbesnę žmonių gyvenimuose”, – teigia „Skype” verslo vystymo direktorius Erikas Lageris (Eric Lagier).

Interneto telefonai darbo stalui – tai naujausia techninės įrangos kategorija, leidžianti skambinti per „Skype” naudojant interneto ryšį be kompiuterio. Pirmieji šio tipo produktai – „IPEVO‘s Solo.1” ir „TOPCOM‘s Webt@lker 5000 with Skype”.

Belaidžius telefonus „NETGEAR‘s Dual-mode Cordless Phone with Skype” ir „Philip‘s VoIP841 Cordless Phone” galima naudoti vietoje įprasto telefono, be to, kompiuteris nereikalingas su jais skambinant per „Skype” . Šiuos telefonus tereikia prijungti prie vietinio kompiuterių tinklo ir fiksuoto telefono linijos.

Parodoje pristatytas stilingasis „ASUS‘ AiGuru S2” yra pirmasis pasaulyje belaidis telefonas, palaikantis ne tik „Skype” – juo galima valdyti ir „Windows Vista SideShow”, „Apple iTunes” bei „Windows Media Player” programas. Nedidelį ir paprastą valdyti įrenginį patogu naudoti namuose ar biure nepriklausomai nuo to, kur yra kompiuteris.

Naujos „ASUS” sisteminės plokštės „TA-CP600/400, „M2N/TeleSky”, „P5B/TeleSky” ir „P5LD2 SE” su integruotomis „Skype” galimybėmis leidžia prijungti laidinį telefoną ir naudoti jį įprastiems bei interneto skambučiams.

Atnaujintas „IPEVO free.2” USB telefonas nuo šiol turi spalvotą ekraną ir galimybę telefone naršyti po „Skype” kontaktų sąrašą bei matyti skambučių istoriją.

Universalusis „IPEVO‘s Trio Speakerphone” pasižymi dviem savybėmis – jis gali būti naudojamas ir kaip paprastas telefonas, ir kaip garsiakalbis. Paskutinysis iš pristatytų įrenginių yra „Philip‘s VoIP080” USB telefonas su puikia pokalbių garso kokybe.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.