R.Butautas renkasi asistentus

Donaldas Kairys pretenduoja tapti vienu iš Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiojo trenerio Ramūno Butauto asistentų. Jis turėtų būti atsakingas už varžovų komandų analizę.

Šį darbą Vilniaus „Lietuvos rytui” dabar atstovaujantis D.Kairys dirbo ir rugpjūtį Japonijoje vykusiame pasaulio čempionate.

Galutinį Lietuvos rinktinės personalo komandos sąrašą R.Butautas Lietuvos krepšinio federacijai (LKF) turi pateikti šią savaitę. Jau skelbta, kad R.Butautas vienu iš asistentų pasirinko Rimą Kurtinaitį, o fizinio rengimo treneriu dirbti pakvietė Virginijų Mikalauską, su kuriuo dabar kartu dirba Rygos ASK klube.

Dar vienu rinktinės stratego asistentu turėtų tapti Trevizo „Benetton” treneris asistentas Kęstutis Kemzūra. Pastarasis liktų vienintelis, kuris dirbo Lietuvos rinktinėje kartu su Antanu Sireika.

Buvo kalbama, jog asistento pareigos siūlomos ir Maskvos srities „Dinamo” vyriausiajam treneriui Rūteniui Paulauskui, tačiau LKF prezidentas Vladas Garastas tai paneigė.

„Paulauskas su jaunimo rinktine dalyvaus pasaulio jaunimo (U-19) čempionate, todėl negalėtų taip pat dirbti ir su vyrais”, – tvirtino V.Garastas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.