Palikti „Ledo žvaigždes” pirmieji pretenduoja Aras Vėberis ir Rolandas Janavičius

Irma Jurgelevičiūtė-Sėlenienė, Aras Vėberis, grupės „Mango” narė Viktorija, Rolandas Janavičius, Goda iš „69 Danguje”, Ramūnas Rudokas, realybės šou „Dangus” dalyviai Viktorija Juchnevičiūtė ir Gediminas Nadtočis–Natas, „Olialia” mergaitės Skaistė ir Oksana, Lietuvos bušido ir karatė čempionas Jordanas Poškaitis, Daina Bilevičiūtė, Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Informacijos ir komunikacijos katedros docentas Algirdas Budrevičius, Aurimas Dautartas, Rūta Lukoševičiūtė ir Milano – štai šie garsūs įvairiausių profesijų ir veiklos sričių atstovai praėjusį šeštadienį, padedami partnerių, stojo ant sostinės „Akropolio ledo” ir pradėjo naują TV3 televizijos projektą „Ledo žvaigždės”.

Jau pirmame „Ledo žvaigždžių” filmavime netrūko aistrų: neatlaikiusi kritikos, kurios susilaukė iš komisijos – TV3 laidų vedėjų Vytauto Šapranausko ir Nomedos Marčėnaitės, aktorės Ilonos Balsytės, Gintaro Mikalausko ir sportinių šokių šokėjo ir choreografo Gintaro Svistunavičiaus, apsiverkė ir ledą paliko dainininkė I. Jurgelevičiūtė-Sėlenienė. Dainininkė Daina Bilevičiūtė prisipažino ant ledo partneriui atidavusi savo nekaltybę, o projekto dalyviai Aras Vėberis ir Rolandas Janavičius po debiutinių pasirodymų sužinojo karčią tiesą – surinkę atitinkamai 23 ir 24 komisijos balus jie pirmieji pretenduoja palikti šį ką tik prasidėjusį šou.

Kuris iš jų pirmasis paliks „Ledo žvaigždes”, sprendžia televizijos žiūrovai, balsuodami SMS žinutėmis: už tai, kad projekte liktų A. Vėberis su žaviąja partnere Vaida, balsuoti SMS galima trumpuoju numeriu 1673, už dainininką R. Janavičių ir jo ledo partnerę Olgą – trumpuoju numeriu 1674. Balsuoti galima iki ketvirtadienio, sausio 11 dienos, vidurdienio, o vakare sostinės „Akropolio lede” jau vyks antrasis „Ledo žvaigždžių” šou filmavimas, skirtas gražiausioms pasaulyje meilės dainoms. Jį TV3 televizija parodys šeštadienį, sausio 13 dieną, 19.05 val.

Pirmojo „Ledo žvaigždžių” šou pasirodymų rezultatai: Natas ir Vika – 48 balai, „Mango” pora Viktorija ir Andrius – 45, R. Rudokas ir Ramunė – 41, R. Lukoševičiūtė ir Milano – 35, docentas A. Budrevičius – 32, A. Dautartas ir Diana – 31, J. Poškaitis ir Gintarė – 30, „Olialia” mergaitės Skaistė su Oksana ir I. Jurgelevičiūtė-Sėlenienė su Aleksandru – po 27, D. Bilevičiūtė su Nikolajumi ir Goda iš „69 Danguje” su Dovydu – po 26, R. Janavičius su Olga – 24 ir A. Vėberis su Vaida – 23 balai.

Kas pirmasis paliks „Ledo žvaigždes” ir kaip projekto žvaigždėms pasiseks romantiškasis meilės dainų vakaras, – žiūrėkite sausio 13 dieną 19.05 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , , , , , .

4 atsiliepimai į "Palikti „Ledo žvaigždes” pirmieji pretenduoja Aras Vėberis ir Rolandas Janavičius"

  1. Jolita

    😳 na ir sugalvojo nesąmonę

  2. chaij

    man tai visai patiko, natas su savo panycka:) graziai susoko, bet kodel visada daro, kad zvaigzdes dalyvautu, juk galima ir paprastus zmogeliukus surinkti, diskriminacija 👿

  3. Lyza

    kuria nauja projekta, bando pritraukti daugiau ziurovu….gal ir idomu bus 🙂

  4. liolikas

    Vėl kopijuoja iš Rusijos šou, ir vėl tik pigus plagiatas. Ubagiškos dekoracijos, apšvietimas mokyklų aktų salės lygio, operatoriui tik dokumentinius filmus filmuoti, o ne tokius šou. Dalyviai silpnučiai, kai kuriems gal ir nereikėjo ten eiti, bet didžiausią pasišlykštėjimą kelią „teisėjai”, kurie atvirai iš viso to tyčiojasi.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.