Po „auksinio” finalo – miegoti

Muzikinio realybės šou „Kelias į žvaigždės 2” žiūrovams buvo suteikta galimybė tarti paskutinį žodį – kas vertas palikti projektą su nugalėtojo karūna ir 100 000 litų prizu. Sulaukę apie 180 tūkst. skambučių, realybės šou rengėjai paskelbė, kad ir šį kartą laimėtojo titulas atitenka vaikinui – 23 metų Merūnui.

Šį kartą galima teigti, kad nugalėjo profesionalumas, o ne realybės šou virusios aistros ar dalyvių temperamentai. Merūnas – Muzikos akademijos vokalo katedros studentas. Radži realybės šou pradžioje buvo pristatytas, kaip būsimas virėjas, o muzikantas jis buvo tik širdyje. Tačiau kažin, ar pralaimėta dvikova būsimam operos solistui privers grįžti prie įkaitusios keptuvės ir verdančių puodų. Vos tik pasibaigus „auksiniam” finalui, Radži prisipažino, kad dar neišėjęs iš realybės šou sulaukė gausybės pasiūlymų koncertuoti. Net ir Naujųjų metų išvakarėse Radži buvo suplanavęs klausytojams parodyti balso gabumus. Nors Merūnui egzotiškasis Radži pralaimėjo, tačiau ir 19 metų jaunuolis neliko be prizų. Jo daina „Ką daryt?” radijo stoties „Lietus” klausytojų buvo paskelbta nugalėtoja. Todėl kūrinio atlikėjas nuo finalinės scenos nulipo laimėjęs didžiulį televizorių.

Kur išleisti pinigus?

Laimėtas piniginis prizas Merūnui padės tapti profesionaliu dainininku. Jam yra tekę mesti muzikos mokslus konservatorijoje, nes neturėjo pakankamai pinigų. Jaunuolis yra našlaitis ir gyvena su močiute, kuri yra jį įsivaikinusi. Būtent paklaustas, kur investuos laimėtą sumą, „Kelias į žvaigždes 2” nugalėtojas pasakė, kad į mokslus bei pagalbą šeimai.

Palikęs realybės šou sceną, Merūnas žurnalistams teigė, kad niekaip negali apibūdinti, kaip jaučiasi. „Aš tiesiog visas verdu iš vidaus”, – sakė jis. Pasak „Kelias į žvaigždes 2” nugalėtojo, jis net loterijoje nėra laimėjęs. Tačiau šį kartą ne fortūna sprendė, kas vertas nugalėtojo vardo, o atlikėjo balsas ir žiūrovų simpatijos. Merūnas džiaugėsi, kad į „auksinį” finalą jį palaikyti atvyko sesė ir mergina. „Labiausiai per paskutinę kovą bijojau, kad „neapsidirbčiau”, – kalbėjo muzikinio realybės šou nugalėtojas.

Tik nulipęs nuo finalinės scenos ir paklaustas, ko labiausiai Merūnas norėtų, jis tvirtai atsakė: „Išsimiegoti!”. Trys mėnesiai aktyvaus darbo bei intensyvių repeticijų nualintų kiekvieną. Tačiau ar tikėjosi Merūnas nurungti visus kitus „Kelias į žvaigždes 2” dalyvius? „Manau, kad kiekvienas iš mūsų turėjo širdyje mažą kambarėlį, kuriame laikė viltį laimėti. Net jei būčiau pralošęs, vis vien jausčiausi nugalėtoju. Realybės šou aš suradau naują šeimą”, – sakė jis. Pasak Merūno, televizijos žiūrovai neturėjo matyti pykčių, kurie pratrūkdavo realybės šou užkulisiuose, žiūrovams turėjo būti rodomas tik darbas, juk šis realybės šou – muzikinis, o ne intrigų.

Pažadėti albumai

Visų finalinių koncertų vedėjas Arūnas Valinskas sakė, kad nugalėtoju galėjo būti bet kuris iš keturių finalininkų – Radži, Agnė, Merūnas ar Simona. „Prieš finalinę seriją mes turėjome keturis dalyvius, kurie turėjo lygias galimybes laimėti. Projekto kūrėjai tikrai nejautė nė vienam iš jų nei palankumo, nei priešiškumo. Nuspręsti, kas vertas laimėti, mes visada leidžiame žiūrovams. Mūsų misija yra tik paskelbti televizijos žiūrovų balsavimo rezultatus”, – kalbėjo pramogų pasaulio atstovas. Pasak jo, galima tik pasveikinti žiūrovus, kad teisingai pasirinko. „Nors jei būtų laimėjęs Radži, jis būtų buvęs verčiausias laimėti. Žiūrovų nuomonės komentuoti negalime”, – sakė A.Valinskas.

Pašnekovas žurnalistams prisipažino, kad teisingų šou televizijoje nėra. „Jau prieš finalą žinojau, kad ir kuris iš šių dviejų vaikinų laimėtų, po „auksinio” rasime Lietuvą supriešintą. Žmonės, kurie balsavo už Radžį, iškart užvers laiškais, kad jų skambučiai buvo blokuojami, balsai nepriimami ir nukreipti Merūnui. Taip buvo pernai, taip bus visada”, – teigė A.Valinskas.

Po pernykščio realybės šou muzikinėje padangėje įsitvirtino tik keletas atlikėjų. Tačiau galimybę tai padaryti turėjo visi. Taip yra ir šių metų projekto dalyviams. „Kelias į žvaigždes” yra projektas, skirtas prasiskinti kelią į žiūrovų širdis. Jei per tris mėnesiu sugebi tai padaryti, tai žiūrovams būsi reikalingas ir pasibaigus realybės šou”, – teigė pramogų pasaulio atstovas.

Netrukus turėtume sulaukti ir solinių šio realybės šou dalyvių albumų. Pasak A.Valinsko, solinis albumas jau pažadėtas Simonai, Merūnui. Radži taip pat turėtų išleisti savo kompaktinę plokštelę. „Grūdas irgi turėtų įrašyti savo dainas, jeigu neužmes gitaros. Kiekvienas iš dalyvavusiųjų turi šansą tai padaryti. Tik vieniems sekasi lengviau, kitiems – sunkiau. Bet kiekvienas iš jų gali išleisti pirmą – svajonių – plokštelę”, – kalbėjo jis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.