Užvirs kova tarp mokytojų

Pasibaigus „Kelio į žvaigždes-2” dalyvių kovoms, poryt, šeštadienį, karštuosius mikrofonus į rankas paims žvaigždūnų mokytojai.

Legendinis Zenonas Knyžnikovas, nenuilstantis Deivis, operos žvaigždė Vytautas Juozapaitis, džiazo siela Artūras Novikas, balsingasis Česlovas Gabalis ir roko tūzas Povilas Meškėla išbandys tai, ką kiekvieną finalą jausdavo jų mokiniai kovodami dėl išlikimo „Kelyje į žvaigždes”.

Keturis šeštadienius iš eilės mokytojai, pasitelkę savo mokinius, kovos „Mokytojų turnyre”.

Zenonas Knyžnikovas susikaus su Artūru Noviku, Deivis – su Česlovu Gabaliu, Vytautas Juozapaitis – su Povilu Meškėla.

Šių dvikovų laimėtojai dėl žvaigždžių mokytojo vardo susitiks turnyro finale sausio 27-ąją.

„Kelio į žvaigždes” mokytojai ne tik patys dainuos savo auklėtinių dainas, bet ir trauks su jais duetus. Z.Knyžnikovui kovoti padės „Kelio į žvaigždes-1” laimėtojas Andrius Rimiškis, finalistė Vilija ir šių metų šou dalyviai Radžis bei Marija.

Su A.Noviku dainuos Donata, Audronė ir Baggy B. Deiviui talkins jo auklėtiniai Vudis, Haroldas, Mino ir Julija, Č.Gabaliui – Agnė, Vilius ir Simona, V.Juozapaičiui – Merūnas ir Tautvydas, P.Meškėlai – Grūdas, Solveiga, Ugnė ir Rūlė.

Vytautas Juozapaitis sako su malonumu sutikęs dalyvauti specialiajame „Kelio į žvaigždes” turnyre, nes jaučia didelę simpatiją „Kelio į žvaigždes” projektui ir LNK televizijai, į šou pakvietusiai dainininką su operiniu balsu – Merūną.

Pasak operos žvaigždės, dalyvavimas šiame turnyre – pramoga ir laisvalaikio praleidimas, nes profesionalūs dainininkai gali leisti išmėginti save įvairiuose žanruose.

„Čia – nuotykis, bet į jį žiūriu rimtai”, – sakė Merūno mokytojas V.Juozapaitis.

Dainuojamojo džiazo entuziastas Artūras Novikas, projekte „Kelias į žvaigždes” dirbantis jau antrą sezoną, prisipažįsta esantis labiau pedagogas nei solistas.

„Aš dainuoju grupėse, mokau, bet neatlieku solo, kaip kiti šio projekto mokytojai. Bet bus įdomu pabandyti”, – juokėsi A.Novikas.

„Kelio į žvaigždes” „Mokytojų turnyrą” pradės Arūnas Valinskas, o paskui estafetę perduos žvaigždžių vadybininkui Mariui Bereniui-Tru.

„Kelio į žvaigždes” „Mokytojų turnyras” – nuo sausio 6-osios šeštadieniais 19.05 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.