Muzikantai iš pajūrio – „Radiocentro“ favoritai

Radijo stotis „Radiocentras” paskelbė vienuoliktą kartą organizuojamų apdovanojimų, kurie vyks Vilniaus „Siemens” arenoje šių metų vasario 2-ąją, nominacijas.

Tarp pretendentų į prizus šiemet kaip niekad daug atlikėjų iš Klaipėdos.

Be septynių pagrindinių nominacijų, „Radiocentro apdovanojimai” tradiciškai turės dar dvi nominacijų kategorijas – „Geriausia Lietuvos TOP 20 grupė” bei „Už nuopelnus lietuviškai muzikai”.

Už jas balsuojama nebus, nes „Geriausia Lietuvos TOP 20 grupė” nustatoma pagal metinius atlikėjų pasiekimus laidoje „Lietuvos TOP 20”, o kategorijos „Už nuopelnus lietuviškai muzikai” laureatą „Radiocentras” paskelbs renginio išvakarėse.

Už visas kitas septynias nominacijas balsuos „Radiocentro” klausytojai.

Geriausia atlikėja pretenduoja tapti Džordana, Gintarė, Neda ir Violeta Riaubiškytė, geriausiu atlikėju – Andrius Mamontovas, Andrius Rimiškis, Rolandas Janavičius ir Vaidas. Geriausio debiuto kategorijoje susikaus Andrius Rimiškis, Evelina Anusauskaitė, Rasa ir Jonas, Soliaris. Metų alternatyviniu projektu gali tapti grupės „Legato”, „Poliklinika” ir „Sel” bei Rasa su Jonu. Geriausią grupę klausytojai rinks iš šių grupių – „69 danguje”, „Yva”, „Mango”, „Mokinukės” ir N.E.O. Metų daina pretenduoja tapti Andriaus Rimiškio ir Gintarės „Laimė šalia”, N.E.O. „Akimirka”, Rasos ir Jono „Teka saulė”, Rolando Janavičiaus ir Evelinos Anusauskaitės „O meile, padėk” bei „Sel” „Parašyk man laišką iš Paryžiaus”. Tarp nominantų į geriausio albumo apdovanojimą – „Yvos” „Katytės”, „Lemon Joy” „1210”, „Raketos” „10 balų!”, Rasos ir Jono „Saulala raudona”, „Sel” „Muzika”.

Šįkart „Radiocentras” kvies į renginį, kuris labiausiai atitiks pačios apdovanojimų ceremonijos idėją. Tai tiesiog iškilmingi apdovanojimai su raudonu kilimu ir vakarinėmis suknelėmis.

Statulėles iš bronzos, vario ir plieno „Radiocentro apdovanojimams” sukūrė profesionalūs skulptoriai.

Be Lietuvos žvaigždžių, renginyje pasirodys trys atlikėjai iš užsienio. Tai grupės „Activ”, „Banaroo” bei populiari keturiolikmetė atlikėja Eimė Dajamond (Amy Diamond).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.