LNK „Kelio į žvaigždes 2” nugalėtojas Merūnas: didžiausias noras – išsimiegoti

Trys dienos po auksinio „Kelio į žvaigždes” finalo: penki koncertai ir 6 valandos miego. Tokios buvo pirmosios realybės šou „Kelias į žvaigždes 2” nugalėtojo Merūno Vitulskio šlovės dienos.

„Iki šiol negaliu atsigauti. Labiausiai už viską noriu išsimiegoti. Grįžti į Kauną, pagaliau pamatyti močiutę ir kristi į lovą. Noriu nuo visų pabėgti”, – antradienio popietę sakė Merūnas.

Pasak Merūno, po trijų mėnesių šou labiausiai norisi ramybės. „Kelio į žvaigždes” laimėjimas – tai laimėjimas prieš save patį. Tris mėnesius buvimas realybės šou yra juodas darbas, už kurį gavau didelį atlygį. Turiu omenyje ne tik laimėjimą, bet ir įgytą patirtį”, – sakė Merūnas.

Merūnas dar nesidomėjo, kaip sutvarkyti formalumus, kad galėtų atsiimti savo laimėjimą – 100 tūkstančių litų. Jau spaudos konferencijoje iš karto po auksinio finalo vaikinas sakė, kad pirmiausia pinigus ketina investuoti į mokslus, taip pat finansiškai padėti giminėms.

Sausio pabaigoje turėtų pasirodyti debiutinis Merūno dainų albumas. Iki pilno rinkinio dar liko įrašyti keletą kūrinių. Merūnas dalyvaus vasarį prasidėsiančiame „Kelio į žvaigždes 2” Padėkos ture po Lietuvą.

Klasikinio vokalo savininkas 23 metų Merūnas Vitulskis „Kelią į žvaigždes 2” laimėjo priešpaskutinę praėjusiųjų metų dieną sausakimšoje Utenos pramogų arenoje, koncerto klausant 5 tūkstančiams žmonių.

Finalinio koncerto Vilniuje metu Merūnas sulaukė net 106 069 žiūrovų skambučių ir išplėšė pergalę iš savo konkurento Radži. Iš viso „Kelias į žvaigždes 2” auksiniame finale balsavo net 181 505 žiūrovai.

Auksinį „Kelio į žvaigždes 2” finalą stebėjo 1.7 milijono žmonių, preliminarus renginio reitingas – net 28 procentai. Panašu, kad tai bus žiūrimiausia gruodžio ir viena populiariausių visų 2006 metų televizijos programų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

5 atsiliepimai į "LNK „Kelio į žvaigždes 2” nugalėtojas Merūnas: didžiausias noras – išsimiegoti"

  1. Sandra

    Juhu ;))))))) Merunelis jega

  2. Lyza

    Jis buwo wertas laimeti 🙂

  3. ssssssssss

    Pernykstes zvaigzdes buvo geresnes siemetines tai Merunas ir Simona buvo verti finalo

  4. ledinefeja

    siap tai agne turejo laimet nes ji geriausia laimejo merunas tai dar nors tiek gerai kad ne cigonas bet agne buvo verciausia pergales!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😛 🙂

  5. ;)

    jega jega jega 🙂 😉

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.