Kiaulės metais gimusieji – apie didžiausias kiaulystes

2007-aisiais karaliaus Kiaulės metais gimusieji. Kiaulės metai žada daugiau turtų nei kiaulysčių. Tikimės, kad bent ši geroji prognozė išsipildys. Tiesa, šį kartą su keturiais žinomais ir labai skirtingais žmonėmis, gimusiaisiais Kiaulės metais, pakalbėsime ir apie kiaulystes, ir apie tai, ko jie tikisi Kiaulės metais.

1. Kokią didžiausią kiaulystę Jums kas nors buvo iškrėtęs?

2. Už kokį savo poelgį esate susilaukęs „komplimento” – kiaulė?

3. Kokios dovanos, siurprizo, malonaus įvykio laukiate 2007-aisiais, Kiaulės metais?

Natalija ZVONKĖ, 23 metų dainininkė.

1. Didžiausią mano gyvenimo kiaulystę žino visa Lietuva. Tai Godos Sabutytės išėjimas iš mūsų grupės. Grupei tai nebuvo skaudus procesas. Bet Godos išėjimas buvo labai skaudus man. Per parą kartu praleidžiame po 12 valandų, todėl viena apie kitą žinome visas paslaptis. Išgirdusi gandus, kad Goda rengiasi pereiti į kitą grupę, jos paklausiau, ar tai – tiesa. Mat, jei ji patvirtintų norinti palikti grupę, mums reikėtų laiko rasti kitą merginą. Tačiau tą dieną Goda tikino, kad tai – nesąmonė, ji taip nepasielgtų. Tačiau po savaitės ji man jau pasakė, kad palieka grupę.

2. Turbūt kiekvienas esame kažko pridarę. Pamenu, mokykloje engiau vieną bendraklasę. Ji dažnai mane kopijuodavo, o to aš negalėjau pakęsti: vieną dieną ateinu su trumpu sijonuku, kitą dieną – ji. Aš su suknele, ji vėl bando mane atkartoti. Keršydama ją engdavau, netgi mušdavau, tampiau už plaukų. Paskutinio skambučio metu pusiaunaktį einant gatve sustabdžiau bendraklasius ir garsiai visų akivaizdoje jos atsiprašiau. Ji pasakė: „Tu būdavai tikra kiaulė”.

3. Labai laukiu „Radiocentro” apdovanojimų – ten surengsim įdomų YVOS pasirodymą. Sako, kad pinigų niekada nebūna per daug, bet jų pakanka, šeimą turiu, namą – irgi. Turbūt laikas pagalvoti apie vaikelį. Labai norėčiau susilaukti mergaitės.

Nijolė NARMONTAITĖ, 47 metų aktorė.

1. Esu iš tų žmonių, kuris stengiasi pamiršti nuoskaudas ir skriaudas. Juolab artėjant Naujiesiems metams nesinori minėti vardų ir kalbėti apie nemalonius įvykius. Geriau apie linksmas kiaulystes: ne tik aš, bet ir man yra iškrėtę daug kiaulysčių.

Kartą grįžau po kelionės ir viena draugė suorganizavo linksmą kiaulystę. Paskambino neva iš radijo stoties. Aš ilgai iš nuoširdžiai pasakojau apie save, kodėl tris savaites nesilankiau sporto klube. Galiausiai man pasiūlė vaidinti Velykų bobutę, o po to – viščiuką. Daug ką teko vaidinti, bet viščiuko – ne. Nors ir smarkiai įkalbinėjama, mandagiai atsisakiau. Dabar stengiuosi nepakliūti į tokias išdaigas, bet…

2. Dažniausiai už savo iškrėstas linksmas kiaulystes. Jų iškrečiu daug ir įvairių. Vienas labiausiai įstrigusių pokštų, kai Italijoje, turtingų žmonių vestuvėse, atlikau neva jaunojo paliktos nėščios moters vaidmenį. Įpuoliau vestuvių metu ir pakibau verkdama ant kaklo jaunajam. Jis sutriko, nuotaka atsitraukė atatupsta, svečiai nuščiuvo, o aš su „dideliu” pilvu prašiau jo nesituokti, nepalikti manęs ir „mūsų” kūdikio.

Po to žinoma, kilo audringas juokas. Dar ir dabar tie sutuoktiniai kaip didžiausią vestuvių staigmeną prisimeną tą pokštą.

3. Sako, kad Kiaulės metais bus daug turtų, bet ne kiaulysčių. Ypač metai bus sėkmingi Avinams, toks mano Zodiako ženklas. Tačiau būčiau labai laiminga, kad kiti metai nebūtų blogesni nei šie. Šiais metais atgavau palaimą kūryboje, atlikau daug įdomių vaidmenų, dalyvavau projektuose. Dovanos, siurprizai, įvykiai? Norėčiau sulaukti dar kokio įdomaus vaidmens teatre. Sausį planuoju kelionę į Londoną pas sūnų – kartu noriu aplankyti garsius miuziklus, pamatyti naujausią „Bilo Elioto” versiją, apsilankyti garsiausio pasaulyje amerikiečių cirko gastrolėse. Vis nepavyksta jo pamatyti: arba cirkas baigia gastroles, kai mes atvykstame, arba atvyksta, kai mes išvykstame. Sausį pagaliau, tikiuosi, pavyks pamatyti, jau užsakyti bilietai. Labai laukiu šiltesnių orų, labai noriu išvykti pailsėti į Graikiją.

Raimondas ŠILANSKAS, 47 metų humoristas.

1. Viena iš didžiausių kiaulysčių, kai draugas, paaiškėja, nėra draugas. Paskolinau didelę sumą pinigų, šiek tiek mažiau nei 10 tūkstančių, ir…

2. Oi, tokių žodžių esu sulaukęs ne kartą, – juokiasi. – Dažniausiai jaunystėje iš merginų. Kai suviliodavau ir palikdavau? Ėė, ne. Tuomet jau sulaukdavau kito žodžio. „Kiaulė” pasakydavo, kai pačiupdavau už užpakaliuko arba…

3. Man Kiaulės metai jau prasidėjo. Prieš savaitę Šiluvoje pelniau „Medžioklės karaliaus” titulą, kai nušoviau šerną ir kalėdinį zuikį. O Pakruojo rajone gavau „Taikliausio medžiotojo” titulą: dviem šūviais nudėjau elnią ir stirną.

Kitais metais labai norėčiau pažvejoti užsienyje – Lietuvoje jau nerandu naujų puikių vietų. Nesvarbu kur: Ispanijoje, Rusijoje ar Islandijoje. Tiesa, labiausiai norėčiau pažvejoti Norvegijoje.

Taip pat tikiuosi mesti rūkyti. Bandysiu mesti jau… – juokiasi. – neužteks pirštų nei ant kojų, nei ant rankų. Rūkymo dozę sumažinau, bet ir dabar per dieną surūkau du pakelius cigarečių.

Stasys BRUNDZA, 59 metų verslininkas, buvęs lenktynininkas.

1. Gyvenime yra ir šviesioji, ir tamsioji pusė. Patyriau ir kiaulysčių. Dar ir dabar pamenu, kai daug metų bandžiau organizuoti sporto automobilių gamybą, atrodė, kad tai pavyks įgyvendinti, tačiau 1981-1983 metais kažkas, nors tai sunkiai paaiškinama logiškai, iš ministerijos tai sužlugdė.

Kažkas pakišo kiaulystę, kai 1970 metais, likus kelioms dienoms iki garsaus maratono Londonas-Meksikas, man nedavė leidimo. Tuo metu jau važinėjau po Europą, dalyvavau „Toure Europe”, tačiau kažkas ir dėl kažko mane įskundė.

2. Stengiuosi gyventi taip, kad nebūtų gėda už savo veiksmus. Galbūt kažkas, tai natūralu, pasakys, kad kažkur pasielgiau kiauliškai. Bet jei kažką ir esu padaręs blogo – tai tikrai ne iš piktos valios. O linksmų kiaulysčių nekrečiu – nesu didelis linksmuolis.

3. Didelių planų kitiems metams neturiu. Kelionės ir automobiliai – savo ruožtu. Parodoje nusižiūrėjau „Rolls Royce Coupe”, tačiau kitais metais jo nepavyks įsigyti, nes jį ketina leisti tik nuo 2008 metų. Didžiausias man įvykis 2007 metais – mano 60 metų jubiliejus. Puiki proga peržvelgti savo gyvenimą, tai, ką nuveikiau. Labai tikiuosi, kad susirinks geriausi draugai, artimieji, buvę bendražygiai, nors jų nedaug teliko.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.