Likviduoti krepšinio rinktinių rėmimo fondai

Panaikintas 12 metų veikęs Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rėmimo fondas (LVKRRF). Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) vykdomasis komitetas vakar nusprendė, kad vyrų ir moterų rinktinių rėmimų fondų funkcijas perims LKF.

Nuo pat LVKRRF įkūrimo jam vadovavęs Algimantas Pavilonis artimiausiu metu baigs tvarkyti visus su fondu susijusius darbus. „Pirmiausia sutvarkysime visus teisinius dalykus ir formalumus, o tada eisime į darbo biržą – ieškosime darbo”, – juokavo Pavilonis.

Buvęs LVKRRF vadovas nesiryžo prognozuoti, kaip šios permainos paveiks Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę. „Ateitis parodys, ar Lietuvos krepšiniui bus blogiau, ar geriau. Aišku, gali būti įvairių struktūrinių sprendimų, tačiau nuspręsta, kad šiuos reikalus tvarkys pati federacija. Įmanomas ir toks variantas, nes ne visi sumanymai yra vien juodi ar balti, – kalbėjo Pavilonis. – Visur esama savų pliusų ar minusų. Tik galiu pasakyti, jog viskas priklausys nuo to, kaip bus atliekamos tos funkcijos”.

Dar per 2006-ųjų pasaulio vyrų krepšinio čempionatą LKF prezidentas Vladas Garastas atvirai kritikavo Pavilonį ir jau tuomet šnekėjo, kad šis neteks savo pareigų fonde. 2007-aisiais vyks nauji LKF prezidento rinkimai. Likvidavus LVKRRF nuo Lietuvos krepšinio reikalų nustumtas Pavilonis neatmetė galimybės, jog ryšis dalyvauti rinkimuose. Jis vadovavo LKF prieš Garastą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.