Pokštaujant pagrobta nepilnametė tapo suįžūlėjusių žagintojų auka

Vėlyvą šventų Kalėdų vakarą apleistuose teniso kortuose šalia prekybos centro „Molas” išžaginta vienos Kauno vidurinės mokyklos vienuoliktokė.

Septyniolikmetė pateko į žagintojų spąstus laukdama prie įėjimo į „Molą” savo draugo. Buvo apie pusę vienuolikos vakaro ir dar dirbo šiame prekybos centre įsikūrusi „Maxima XX”. Teigiama, kad dar buvo ir vėlyvų pirkėjų. Kai kurie iš jų turėjo matyti ir įžangą į šį sunkų nusikaltimą, greičiausiai palaikytą švenčiančio jaunimo šėlionėmis.

Septyniolikmetė laukė draugo, su kuriuo buvo sutarusi vykti į naktinį klubą, rūkydama. Netrukus prie jos priėjo du nepažįstami, iš pažiūros – keliais metais, o gal ir daugiau vyresni vaikinai. Žodis po žodžio užsimezgė flirtas.

Vienas nepažįstamųjų klausimų buvo: „Kiek sveri?” „51 kilogramą”, – nieko blogo neįtardama atsakė mergina. „O, tai tave lengvai galima nusinešti”, – tokia buvo kita nepažįstamųjų frazė, po kurios septyniolikmetė teigia atsidūrusi ant vaikinų rankų. Ji tvirtina nešama šaukusi: „Gelbėkite!”, tačiau aplinkiniai, tapę šios neįprastos scenos liudytojais, į tai atsakė arba šypsniu, arba buvo linkę nieko nematyti.

Nepažįstamiesiems nusinešus septyniolikmetę į nuošalius teniso kortus, ji buvo išžaginta. Pasipriešinti dviem staiga iš pokštautojų į grubius eržilus virtusiems nepažįstamiesiems ji teigia nepajėgusi.

Pagal žagintojų scenarijų, šis įvykis greičiausiai galėjo turėti tęsinį. Vienas nusikaltėlių nuėjo, pirminiais duomenimis, prie automobilio. Antrasis liepė išžagintajai kibtis į parankę ir eiti su juo vaidinant porą.

Septyniolikmetė sugebėjo ištrūkti, pamačiusi atvažiuojant taksi. Išlaukus tinkamo momento, ji metėsi beveik po mašinos ratais. Laimė, taksistas pademonstravo gerą reakciją. Septyniolikmetei įšokus į jo automobilį, kavalierių vaidinti bandęs žagintojas pabėgo.

Pakeliui taksistas buvo pastebėjęs už poros šimtų metrų stovintį policijos patrulių automobilį. Jiems ir nuvežta tokio savo drastiško poelgio priežastį paaiškinusi septyniolikmetė. Nors patruliai nedelsiant puolė ieškoti įtariamųjų jos išžaginimu, šie dingo kaip į vandenį.

Viliamasi, kad nusikaltėlius padės rasti prie prekybos centro įrengtos vaizdo kameros. Tačiau prašoma, kad atsilieptų ir minėtas septyniolikmetės nelaimėje nepalikęs taksistas bei jo keleivis. Pastarųjų prašoma paskambinti telefonais 02, 112, 30 38 90, 30 38 70 arba 30 38 50. Trys paskutinieji – ikiteisminį tyrimą dėl nepilnametės išžaginimo pradėjusio Dainavos policijos komisariato.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , .

1 atsiliepimas į "Pokštaujant pagrobta nepilnametė tapo suįžūlėjusių žagintojų auka"

  1. nukentejusioji

    zmones, jei kas mate si yvyki maldauju pranesti policijai… 😥 nebukit abejingi… padekite man…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.