Prieš Naujuosius „Tango TV” kulinaras Maratas atsisveikins su savo žiūrovais

Prieš pat Naujuosius metus, gruodžio 30 dieną, šeštadienį, 19.15 val. „Tango TV” laidos „Skanus savaitgalis su Maratu” vedėjas temperamentingasis armėnas Maratas Sargsyanas atsisveikins su žiūrovais.

„Per ketverius metus įgijau daug televizinės ir gyvenimiškos patirties. Kol manęs nebus eteryje, nepamirškite, kad valgymas yra ne skrandžio užpildymas, o gražus ritualas”, – sako Maratas, kuris visą dėmesį Naujaisiais ketina skirti televizijos ir kino režisūros studijoms, taip pat įgyvendins seną svajonę – kurs filmą.

Paskutinėje, naujametėje „Skanaus savaitgalio su Maratu” laidoje netrūks geros nuotaikos, puikių patiekalų ir lakios fantazijos. Juk sakoma, kaip sutiksi Naujuosius, taip seksis visus metus. Pasak Marato, Naujieji Kiaulės metai bus linksmi šašlyko mėgėjams, tačiau armėnų kulinaras ragina 2007-aisiais neužmiršti ir kitos mėsos – jautienos, paukštienos, krokodilienos ir, aišku, avienos.

Rubrikoje „Virtuvės virtuozai” „Prospekto Pub‘o” vyriausoji virėja pademonstruos, kaip iš tikrųjų gaminamas šventinis ir aristokratiškas jautienos didkepsnis su bulvių paplotėliais, pagardintas parmezano sūriu ir papuoštas keptais vynuoginiais pomidorais bei špinatais. Sultingas ir subtilus kepsnys sužavėjo kritiškąjį Maratą, kuris ne tik žodžius beria kaip pupas, o ir garsėja savo paties pagamintais mėsiškais patiekalais.

Skanaus savaitgalio „Kulinarinėje dvikovoje” susitiko azartiški konkurentai: TV3 laidos „Domus galerija. Stilius” žavioji vedėja Aistė Stonytė ir aktorius, vienas iš TV3 laidos „Puikusis šou” vedėjų – Arūnas Sakalauskas. Prieš dvikovą Aistė prisipažino, kad kitais metais tikisi išmokti kepti pyragus, o Arūnas tikino, kad be kiaulių gyventi neįmanoma, tačiau palinkėjo, kad 2007-aisais visos kiaulės sujautėtų. Kulinarinė užduotis – pagaminti įdaryto avokado salotas – buvo nesvetima abiem naujametės „Kulinarinės dvikovos” dalyviams, tačiau, kaip visada, sunkiausia dvikovoje ne pagaminti patiekalą, bet nuspręsti, kurie iš ingredientų netinka jo gamybai.

Stonytė gamindama vadovavosi paprasta išmintimi – ne viskas turi būti pagal taisykles. A. Sakalauskas, kaip ir buvo galima tikėtis, šią problemą stengėsi išspręsti originaliai ir pasiūlė iš pateiktų ingredientų pagaminti kelis patiekalus. Beje, aktorius prisipažino nejaučiąs druskos skonio, o kai įberia jos per daug, jau būna vėlu. Pasak A. Sakalausko, „svarbiausia ne patiekalo grožis, o skonis”. Su šiuo teiginiu griežtai nesutiko A. Stonytė. Jos nuomone, „tiek skonis, tiek grožis patiekalą daro kulinariniu šedevru”. Gamindami dalyviai diskutavo ne tik apie maistą, o ir nagrinėjo meno, stiliaus ir kitas temas. Smagi ir įdomi kulinarinė dvikova baigėsi naujamečiais sveikinimais, linkėjimais ir, be abejo, šventiniu iškalbos meistro Marato tostu.

Laidos „Skanus savaitgalis su Maratu” ir temperamentingojo Marato Sargsyano atsisveikinimas su žiūrovais – gruodžio 30 dieną, šeštadienį, 19.15 val. per „Tango TV”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.