Pasipuoškite prabangos metų sutikimui

Jau seniai nebuvo progos pasipuošti įmantria šukuosena? Leiskite savo kirpimo specialistui eksperimentuoti Naujųjų metų naktį. Įspūdžiui sukurti tereikia vienos efektingos detalės. Dažnai pastangos maksimaliai išnaudoti visas galimybes – stebinti ir nauja suknele, ir bateliais iš paskutinės kolekcijos, ir charakteringu makiažu, o dar ir autoriniais aksesuarais – neduoda vaisių. Efektingi įvaizdžio elementai pradeda konkuruoti, nustelbia vienas kitą. Pagrindinį akcentą skirkite vienintelei detalei – ja gali tapti ir neįprasta, stilinga šukuosena. Tuomet visa kita turi nepriekaištingai derėti, paklusti įvaizdį diktuojančiai detalei.

Ir žvaigždės žada prabangos metus, ir mada išgyvena aukso karštinę. Metalizuotos faktūros, žvilgantys audiniai, spindintys papuošalai ir dominuojanti auksinė spalva, be abejonės, gali būti Jūsų pasirinkimu Naujametėms šventėms. Kai taip mažai blizgesio besisukančiame kasdienių darbų rate, taip norisi ypatinga proga pažaisti prašmatnius žaidimus…

Stilingas kirpimas, išpuoselėti bei žvilgantys plaukai ir nepriekaištingos kokybės makiažas – įspūdį galima sukurti ir be demonstratyvaus spindesio. Natūraliais smėlio ir bronzos atspalviais galima išretušuoti gilių akių makiažą, bet kartu dvelkti švara. Nemargaspalvis, vieno tono makiažas atrodo elegantiškai ir rafinuotai.

Jei savo puošnius, ilgus plaukus kasdien spėjate tik prabraukti šukomis ir susisukti į kuodelį, tai Naujųjų metų išvakarėse sau rezervuokite vietą kirpėjos kėdėje. Tradiciniams suktukams šiandien yra alternatyva – originalios plaukus tiesinančios, sukuriančios bangas, smulkutes ar stambias garbanas – pačios įvairiausios žnyplės. Nereikės jokių puošmenų – Jūsų pačios plaukai taps neprilygstamu aksesuaru.

Tegul Jus užvaldo rožinės svajonės! Pasinaudokite mergaitiškos ir sentimentalios spalvos kerais. Jaunutės spinduliuotų nerūpestingumu, brandesnes rožinė spalva apdovanotų gaiva ir neįtikėtinai jaunintų. Šlapias rausvas lūpų blizgesys suteiktų jausmingumo ir viliotų patirti šventinių nuotykių.

Ar esate išbandę profesionalo pieštą makiažą? Manote, jog Jus truputį pamaskuotų, subtiliai paryškintų? Ne tik! Profesionalus makiažas gali sukurti jus kitokią. Jis tarytum pažadina ramiai snūduriavusias energijas, išlaisvina užslopintus jausmus. Žvilgsnis į veidrodį po makiažo ritualo dažnai priverčia išsitiesti, šyptelti sau. Pasikeičia manieros, eisena, atgyja noras paflirtuoti. Tai vienas geriausių terapijos būdų. O Naujametė naktis – pati tinkamiausia proga.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Šeima ir namai su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.