Naujametinio „Mados reido” kodas: „69 Danguje” + Mantas Petruškevičius!

Naujametiniame „Mados reide” gruodžio 31 dieną, sekmadienį, 19.30 val. „Tango TV” žiūrovų laukia staigmena. Ištikimiausių laidos gerbėjų vietoj vieno vedėjo laukia net trys! Pats Mantas Petruškevičius taps laidos herojumi ir visus stiliaus ir mados klausimus patikės spręsti žaviosioms merginoms iš grupės „69 Danguje”.

„Merginoms ši žinia buvo kaip iš giedro dangaus netikėtai iškritęs pirmasis sniegas”, – juokėsi pasiūlymu laikinai jį pavaduoti atlikėjas pribloškęs Mantas.

„Mums patinka įvairūs nauji amplua. Bus labai smagu padirbėti su Mantuku”, – džiaugėsi seksualiosios dainininkės. Joms teks spręsti daugybę klausimų – koks stilius labiausiai tinka šmaikščiajam mados žinovui? Ką daryti su jo plaukais?

„Gal reikėtų juos nudažyti „blond”, juk tai tokia seksuali spalva?” – juokėsi šviesiaplaukė grupės narė Nijolė.

Seksualiosios išdykėlės pradės nuo Manto stiliaus keitimo. „Mados reido” vedėjas artėjančių Naujųjų metų dieną pirmiausia susiruošė su draugais mieste jaukioje kavinėje išgerti arbatos ir pasmaližiauti migdoliniais sausainiais. Kuo šiam pasivaikščiojimui jam apsirengti pasiūlys grupės „69 Danguje” merginos? Vakare jis planuoja apsilankyti operos ir baleto teatre spektaklyje „Miegančioji gražuolė”. Ar atlikėjos operoje lieps vilkėti smokingą, kostiumą, o gal pasiūlys eiti džinsuotam?

Kaip Mantas nusprendė pasipuošti eidamas švęsti į uždarą draugų vakarėlį? Stilisto savarankiškai pasirinktas aprangos stilius įplieks tikrą kovą tarp jo ir merginų. Kas ją laimės – aštraus liežuvio savininkas ar gundymo meną puikiai įvaldžiusios Nijolė, Karina ir Goda?

„Tik negalvokite, kad Mantas bus vienintelė Naujametės laidos žvaigždė! Mes tikrai neliksime nuošaly – papasakosime, kaip ir su kuo švenčiame, kokie drabužiai niekada neatsirastų mūsų spintose ir apie tai, nuo ko mums tiesiog linksta keliai”, – šypsosi dėmesį mėgstančios „69 Danguje” gražuolės.

Stilingas ir seksualus naujametinis „Mados reidas” su „69 Danguje” ir Mantu Petruškevičiumi – gruodžio 31 dieną, sekmadienį, 19.30 val. per „Tango TV”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.