Medikai tebekovoja dėl merginos gyvybės

Vakar aštuoniolikmetė Vitalija Rymanova tebebuvo komos būsenos. Šiaulių apskrities ligoninėje mergina reanimacijos palatoje prijungta prie gyvybines funkcijas palaikančios aparatūros. Medikai teigia, kad jos būklė stabili.

Kaip jau rašėme, V.Rymanova pirmadienio naktį iššoko iš motinos buto, esančio ketvirtajame aukšte, balkono. Nukritusi ant betoninių plytelių mergina patyrė galvos traumą, vidaus organų sužalojimus, ją ištiko koma. Teigiama, kad Vitalija bandė nusižudyti.

Ji su jaunesne seserimi Sandra prieš 10 metų iš Šiaulių vaikų globos namų „Šaltinis” buvo atiduotos globėjams amerikiečiams ir išvežtos į JAV. Išėjusi iš įkalinimo įstaigos mergaičių motina G.Kareivienė ėmė ieškoti dukterų. Amerikiečiai globėjai prieš pusantrų metų mergaites išsiuntė į Lietuvą. Parvežtos seserys patyrė šoką, gimtinėje nepritapo. Vyresniąją Vitaliją kamavo depresija.

Nustatyta, kad Vitalija Rymanova pati ryžosi savižudybei, jos iš balkono niekas neišstūmė. Manoma, kad Vitalija mėgino nusižudyti, nes neįstengė prisitaikyti prie kardinaliai pasikeitusių sąlygų. Ikiteisminį tyrimą dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo atlieka Akmenės rajono policijos komisariatas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.