MTV rodys, kaip nereikia sutikti Šv. Kalėdų

Dar ankstyvą rudenį įsiprašiusi į Lietuvių šeimas, MTV pirmą kartą su visais sėda prie pirmojo kūčių stalo. Tiems, kurie gruodžio 24 dienos vakare liks miegoti mišrainėse ir neis į tvartelius kalbėtis su gyvulėliais, MTV rodys specialią programą apie tai, kaip žymūs ir skandalingi pasaulio žmonės pasitinka Šv. Kalėdas.

19.30 val. pirmuoju burtų šiaudu iš po krakmolintos žiūrovų staltiesės artėjantį sekmadienį taps MTV realybės šou „Susipažinkite su Barkeriais” („Meet the Barkers”). Į tatuiruoto bei skiauterėto „Blink 182” būgnininko ir jo gražuolės draugės Shannos Moakler kalėdines tradicijas žiūrėti patariama be kūčiukų burnoje.

Vėliau silkės užkandį su daigintais kviečiais keis populiarusis realybės šou „Jaunavedžiai” („NewlyWeds”). Stereotipų gurmanai neapsigaus – populiarioji JAV blondinė Jessica Simpson nežino, kaip reikia mesti šlepetę per slenkstį ir burti iš vaško. Visą darbą kamerų priežiūroje atliks jos sutuoktinis Nickas Lachey, o žiūrovai herojų intelektą lygins su savuoju ir gėrėsis.

Likus trims valandoms iki pirmojo arklio tosto tvarte, MTV pristatys specialiai Šv. Kalėdoms ruoštą „Baltijos šalių populiariausių dainų dvidešimtuką” („Baltic Top 20 X-mas edition”).

Artėjant kulminacijai programoje pasirodys dar dvi suvaikėję šeimos. 23 valandą nesugebėjimu atlikti elementariausių namų ruošos darbų darbščias šeimininkes piktins Osbornų šeimyna („The Osbournes Christmas Special”), o vidurnaktį kartu su visu tvarteliu prašnekės dar du gyvulėliai – Byvis su Tešlagalviu („Beavis & Butthead Christmas Special”).

Valandą po vidurnakčio startuos ir programą užbaigs kalėdinių vaizdo klipų mišrainė.

„Šioje programoje nemažai saviironijos – rodome, kaip netradicinėse šeimose netradiciškai sutinkama ypatinga šventė. Žiūrėdami džiaugsimės, kad ten rodoma ne mūsų šeima”, – filosofines programos užmačias dėstė „MTV Networks Baltic” Programų ir produkcijos vadovas Andrius Serva.

Gruodžio 24 dienos specialioji MTV programa neliks be žinių. 20 valandą žiūrovams pristatomos „MTV Žinios. 7 dienos” – išsamiausia ir skandalingiausia savaitės suvestinė. Skandalingi įvykiai pasitaiko ne tik už Atlanto. Dalis dėmesio čia bus skiriama informacijai iš rytinės Baltijos jūros pakrantės.

Gruodžio 25 d. 20 val. – skandalingasis „Popiežiaus miestas”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.