A. Rimiškis senjorams dovanojo ne tik muziką

Iki Kalėdų likus kelioms dienoms, dainininkas Andrius Rimiškis apsilankė Klaipėdos senelių namuose. Žinoma, ne tuščiomis – atlikėjas atsivežė šūsnį dovanų ir nuotaikingų dainų.

Surengti labdaros koncertą atlikėjui ir jo prodiuseriams broliams Bendžiams pasiūlė senelių namų administracija. Artėjant šventėms, seneliai pageidavo pasiklausyti būtent A. Rimiškio.

„Man ši idėja patiko, – sakė atlikėjas, koncerto proga pasipuošęs solidžiu kostiumu. – Tiesa, skaudu, kai vaikai savo tėvus apgyvendina senelių namuose. Manau, seni žmonės yra išmintingi ir matę daug gyvenimo, tad jiems reikia jaunatviško padrąsinimo, geros nuotaikos. Jos ir noriu suteikti savo dainomis.”

„Išties, žiemos švenčių laikotarpiu dėmesys sutelkiamas į tuos, kuriems trūksta artimųjų ir šilumos, bet daugiausia dėmesio skiriama mažiesiems. Nereikėtų pamiršti ir žmones, kurie yra nugyvenę ilgą gyvenimą, – sakė Mindaugas Bendžius. – Andriaus poelgis – geras pavyzdys visiems: prisidėkime prie pagalbos kitiems tuo, kuo galime.”

Senelių namų salėje susirinkę keliasdešimt senjorų nudžiugo suskambus A. Rimiškio dainų akordams. Atlikdamas kūrinį „Gėlių kvartale”, dainininkas tradiciškai dovanojo rožes koncerto žiūrovėms. Apie valandą trukusio koncerto metu A. Rimiškis atliko daugumą savo hitų, o publika negailėjo aplodismentų.

Be to, dainininkas senelių namams perdavė gausias renginio rėmėjų dovanas: dienraščių „Respublika”, „Vakaro žinios” ir „Vakarų ekspresas” prenumeratas, „Respublikos” leidinių grupės kalendorius, dovanų kalėdiniam vaišių stalui bei SKO konservuotų daržovių, kurias pats A. Rimiškis ir reklamuoja.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.