Prieš Kalėdas ir Naujuosius – šventinis išbandymas Lietuvos žvaigždėms „Trečiojoje kartoje”

Ne vieną pramogų pasaulio žvaigždę sukti galvą ir lakstyti po įvairiausių miestų gatves ieškant atsakymo į galvosūkį privertusio nuotykinio TV3 žaidimo „Trečioji karta” šventines šaradas spręs daugybė žvaigždžių: gruodžio 23 dieną, šeštadienį, 17.40 val. dėl pagrindinio prizo kovos klaipėdiečių muzikos grupės „Mango”, kuri ruošiasi naujausiam TV3 projektui „Ledo žvaigždės”, ir „Raketa”, o gruodžio 30 dieną, taip pat šeštadienį, tuo pačiu metu TV3 eteryje – puikusis Arūnas Sakalauskas, „simpsoniškas” Džiugas Siaurusaitis, TV detektyvas Dalius Skamarakas, aštrialiežuvis stilistas Mantas Petruškevičius ir „Keistuoliai” Vaidas Žitkus ir Renata Kutinaitė.

„Mango” ir „Raketos” kovoje kapitonų kėdes užėmė ir veiksmui dirigavo „manginė” Vika ir „raketinė” Asta. Jų komandų nariai buvo išlaipinti skirtingose Vilniaus Gedimino prospekto vietose. Nors komandoms pateiktos šarados buvo lygiavertės, žvaigždiški žaidėjai strigo spręsdami skirtingas užduotis. „Raketai” sunkiausia pasirodė internete atkasti norvegišką Kalėdų Senelio vardą, o „Mango” merginos komišką nutikimą patyrė dainuodamos! Gavusios užduotį pagal amatą, Rima su Lina dainavo skubantiems praeiviams. Pro šalį einantys vilniečiai turėjo puikią progą už dyką pasidžiaugti gyvais angeliškais „Mango” dainininkių balsais, širdingai traukiančiais kalėdines giesmes! Vienai praeivei dainavimas taip patiko, kad ji vos nesutrikdė žaidimo!

Tuo tarpu prieš pat Naujuosiuos TV3 žiūrovai galės stebėti, kaip klaidžioti po sostinės senamiestį ir spręsti klastingas užduotis sekėsi televizijos ir teatro žvaigždūnams – „Mėlynųjų” komandai: A. Sakalauskui, D. Siaurusaičiui, D. Skamarakui ir „Baltiesiems” – M. Petruškevičiui ir „Keistuolių” teatro aktoriams V. Žitkui ir R. Kutinaitei.

„Kada pabūsi mano kalėdiniu zuikučiu?” – praeivių klausinėjo priekabusis „Tango TV” laidos „Mados reidas” vedėjas M. Petruškevičius.

„Kada apmokėsite mano Naujųjų metų šventės sąskaitas?” – savo ruožtu praeivius kamantinėjo šmaikštieji A. Sakalauskas ir D. Siaurusaitis.

„Niekada to neklauskite nepažįstamų žmonių!” – purtė galvą A. Sakalauskas pasibaigus filmavimui. Kodėl? Paaiškės tik gruodžio 30 dieną.

M. Petruškevičius žaidimo maršrutu žygiavo užtikrintai. Pasirodo, iškalbingasis mados žinovas uoliai šlifuoja senamiesčio šaligatvius – jam tenka dažnai panardyti tarp stilingų parduotuvėlių ir bohemiškų kavinukių, ieškant įdomios medžiagos laidoms. O štai A. Sakalauskas nustebino žaidimo rengėjus, vardydamas visus maršruto objektus lyg iš rašto. Vėliau jis prisipažino, kad žaisti atėjo rimtai pasiruošęs – iš tikrųjų perskaitęs knygą apie Vilniaus istoriją ir architektūrą!

Nuotaikingi, šventiniai ir žvaigždėti „Trečiosios kartos” žaidimai – gruodžio 23 ir 30 dienomis 17.40 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.