Truputis drąsos, ir kiekviena gali būti vakarėlio karalienė

Artėja Kalėdų ir Naujųjų metų švenčių maratonas: ar ir vėl neturėsime kuo apsirengti?

Naujamečių vakarėlių maratonas – tikrų išbandymų metas. Nesvarbu, ruošiamės į oficialų priėmimą ar į pobūvį artimiausių draugų būryje, norime atrodyti gražiai, kerinčiai, šarmingai. Klasikinė frazė „neturiu kuo apsirengti” šį mėnesį moterų lūpose skambės dažniau nei įprastai. Tik vyrai to ir vėl nesupras. Tad suktis ir šį kartą teks pačioms.

Suknelė tikrai neapvils

Mados podiumuose tvirtai karaliaujanti suknelė – puikus pasirinkimas vakarėliui. Naujamečiams ar kalėdiniams pobūviams puikiai tiks ilgos, grakščios iškilmingo vakaro suknios ar lengvos, nedengiančios kelių kokteilių suknelės, kurios šį sezoną siuvamos iš satino, taftos ar šilko.

„Šiais metais dizaineriai pasistengė, kad moteris atrodytų pribloškiamai. Naujametėse kolekcijose siūlomi plonyčiai, beveik perregimų šilkinių audinių drabužiai, kurie suteikia moteriai paslaptingumo”, – sako tarptautinės bendrovės „Baltika Lietuva” rinkodaros vadovė Viktorija Krolytė.

Žemės spalvų gama

„Jei norite būti elegantiška, kerinti ir paslaptinga – rinkitės juodą suknelę. Juoda spalva šį sezoną galite rengtis nuo galvos iki kojų. Juodą spalvą puikiai pagyvina kontrastingos detalės, tarkim, „Monton” dizaineriai juodą siūlo derinti su baltais apsiuvais bei raštais, smulkiais raudonais akcentais, pavyzdžiui, taškeliais”, – sako V.Krolytė.

Jei vis tik manote, kad juodai vilkinčių vakarėlyje bus ir taip nemažai, rinkitės išskirtinius žėrinčius sidabrinius atspalvius. Juos šiais metais siūloma derinti su intensyvia violetine. O tos, kurios norėtų sustiprinti švelnios ir nuosaikios moters įspūdį, gali drąsiai rinktis dramblio kaulo baltumą, pilkus atspalvius. Neapsiriks ir tos, kurios pasirinks mėlyną. Melsvą, praturtintą perlų atspalviais, šį sezoną madinga derinti su rusva.

„Norinčioms atrodyti gaiviai, šventiškai ir ne mažiau prašmatniai, patarčiau rinktis žalių ir auksinių atspalvių derinius, pavyzdžiui, chaki žalią, žalsvai auksinę ir kitus šios spalvos atspalvius”, – sako „Baltika Lietuva” specialistė V. Krolytė.

Prašmatni dviejų dalių mozaika

Šventiniam vakarui puikiai tiks korsetai, suteikiantys figūrai grakštumo ir elegancijos. „Jei didžiuojatės savo pečių linija ir grakščiu kaklu – korsetas kaip tik jums. Beje, šis rūbelis dėkingas dar ir tuo, jog jį derinti galima tiek su vakariniais sijonais, tiek ir su kelnėmis”, – sako V. Krolytė.

Toms, kurios rinksis sijoną, specialistė pataria žinoti, jog šiais metais madingi siauri, grakščių linijų deriniai. Sijonai siekia kelius arba tarsi „mėgdžioja” elegantiškas tiesaus kirpimo sukneles. Ilgas, siekiantis grindis satino sijonas – puikus pasirinkimas kviestiniam vakarui.

Šventinės kelnės nuo paprastų skiriasi audiniu – jis turi būti prašmatnesnis, pavyzdžiui, blizgesį turintis šilkas ar satinas. Šiais metais kelnių gerbėjos tikrai turi iš ko rinktis – madingos ir siauros, primenančios cigaretės formą, ir gerokai platesnės, lengvai krentančios. „Tačiau šiuo metu ant mados podiumų sunkiai rasite įprasto, vidutinio pločio modelių – tai šį sezoną nuobodu”, – sako V. Krolytė.

Aksesuarų svarba

Moterys, besirenkančios aksesuarus, šiais metais tai turėtų daryti itin atidžiai. „Puošniems aksesuarams dizaineriai šį sezoną nesuteikė lemiamo vaidmens. Nepaisant to, jais puoštis būtina. Kitaip nei praėjusiais metais, šiemet papuošalus reikia derinti preciziškai. Jie neturi užgožti drabužių kuriamos elegancijos, tik ją paryškinti”, – sako V. Krolytė.

Prie kokybiškų eilučių šiais metais puikiai tiks elegantiški tikri ar dekoratyviniai perlai, šilkiniai kaspinėliai ir apsiuvai, suteikiantys drabužiams efektingą užbaigtumo įspūdį. Šiais metais tiesiog būtina ryškinti liemenį. Jį puošiamas pačiais įvairiausiais dirželiais ar kaspinais.

Naujamečiai vakarėliai – tai pats tinkamiausias laikas improvizuoti ir kurti. Taigi belieka pasitelkti drąsos atrodyti taip, kaip, galbūt, seniai svajojote, tik progos vis neradote arba tiesiog neišdrįsote.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.