Kuo nustebinti augintinį, arba beprotiškiausių dovanų idėjos

Šventės jau ant nosies. Derėtų pasirūpinti, kad linksma būtų ne tik patiems, bet ir augintiniams. Paverskime Kalėdas bent kiek šventiškas savo gyvūnėliams – jie tikrai tai pajus. Didžiojoje Britanijoje itin populiaru per šventes augintiniui padovanoti kokią mielą smulkmeną. Nuo britų neatsilieka ir amerikiečiai, internete Kalėdų proga siūlantys įvairiausių dovanėlių augintiniams. Jei nesugalvojate, ką galima padovanoti gyvūnėliui, pateikiame keletą neįprastų ir kartu beprotiškų idėjų.

Batai-kojinės šunims

Ši naujovė skirta sergėti augintinio letenas nuo karščio, lietaus, sniego, šiurkštaus grindinio. Kitaip tariant, suteikti komforto šuniui ir apsaugoti nuo sužeidimų bei nutrynimų.

Apavas pagamintas iš orui pralaidaus neperšlampamo audinio su patvariu odiniu padu. Batų užpakalinėje dalyje yra atšvaitai, kad naktį šuo būtų saugus gatvėje. Patogūs tamprūs batukai užsegami lipniosiomis juostelėmis. Apavas pritaikytas tiek trumpakojams, tiek ilgakojams šunims. Tinka bet kokio dydžio letenai. Plaunami.

Maža pūkuota lova šuniui

Geriausias pasirinkimas, jei norite, kad šuo miegotų stilingai. Kiekviena siūloma lova turi slankųjį aliuminio rėmą su pasirenkamu svorio nustatymu mažo ir vidutinio dydžio gyvūnams. Medžiaginė danga gali būti nuimama dėl sausojo valymo.

Blogo šuns knyga

„Blogas šuo” – tai 278 puslapių knyga, kurioje rašoma apie nepadorius neprideramai besielgiančius šunis.

„Šuo – geriausias žmogaus draugas”, – sakysite? Pagalvokite dar kartą! Tos mylinčios akytės, vizginama uodegytė nieko gera nežada. Priešingai – slepia apgaulę.

Knygoje „Blogas šou” atskleidžiami blogieji šuns bruožai. Protingi akiplėšos, galvažudžiai, pamišėliai, padaužos daugiau niekada nestos jums skersai kelio.

Nė vienas žmogus daugiau nei kartą nebuvo nukentėjęs nuo šuns, kai perskaitė šią knygą. Vienas vienintelis tik buvo apšlapintas.

Taigi, jei norite ne tik išauklėti savo šunį, bet ir apsisaugoti nuo gatvėje tykančių grobuonių, Kalėdoms pasidovanokite šią knygą.

Katinėlių sporto salė

Kabantys žaislai su katžolės aromatu privers katiną žaisti kaip pašėlus, – taip vienu sakiniu būtų galima apibūdinti šią dovanėlę.

Lengvasvoris slankusis įrenginys – žaislas gali būti nešamas iš vieno kambario į kitą.

Skirtingai judantys žaislai formuos ir augins katinėlio raumenis bei leis išlaikyti gerą formą.

Net ir vyresni ar tingesni katinai neliks abejingi šiai dovanai: kiekvienas gyvūnėlis ras savo atsvaros tašką ir nuspręs, kiek jam reikia sportuoti.

Kalėdinė kojinė augintiniams

Švęskite Kalėdas su kailiniais žvėreliais, nupirkę jiems šventinę kojinę dovanoms! Šios puikios populiarios vilnonės kojinės yra pagražintos aplikacijomis su šunimis ir katėmis. Kojinių viršus papuoštas spalvotais bumbuliukais.

Leiskite Kalėdų Seneliui žinoti, kad augintinis su džiugesiu laukia jo!

Kramtomieji cigarai

Puiki skoninga (tikrąja to žodžio prasme) kalėdinė dovanėlė. Šie rankų darbo guminukai susukti iš karvės odos, pagaminti taip, kad būtų panašūs į laiko patikrintus cigarus. Antspauduoti etikete. Sudėti į originalią dėžutę.

Siūloma įvairių rūšių: ir jautienos, ir vištienos, ir šokolado skonio.

Kalėdų Senelio padėjėjo kostiumas

Šis stilingas ir linksmas kostiumas neabejotinai sulauks didžiulio susidomėjimo iš jūsų šeimos narių bei draugų. Kertų lažybų, juo aprengtas augintinis atrodys tarsi dar vienas jūsų vaikas…

Pirštinė kakučiams

Pasiimkite ją kaskart, kai einate su šunimi pasivaikščioti į parką ar kur kitur. Pirštinė surenka tiek kietą, tiek skystą kakutį. Pagamintos iš dvisluoksnio plastiko, kad rankos liktų švarios.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Augintiniai su žyma , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.