Vienas bėglys – vėl areštinėje

Gruodžio pradžioje iš Kretingos rajono policijos komisariato areštinės pasprukęs Klaipėdos rajono gyventojas laisve mėgavosi savaitę. Užvakar jis sulaikytas.

Vakar Kretingos rajono policijos komisariato viršininko pavaduotojas Andrius Grabys „Vakarų ekspresui” patvirtino, kad pirmadienį 22 metų Lapių kaimo gyventojas Rimvydas Vasiljevas, iš areštinės pabėgęs gruodžio 3-iąją, sulaikytas Kaune per bendrą Kretingos ir Klaipėdos rajono policininkų operaciją.

A. Grabys paneigė, kad R. Vasiljevas pasidavė pats. Plačiau komentuoti bėglio sulaikymo bei pabėgimo aplinkybes atsisakyta – neva tai padaryti bus galima tik sugavus antrąjį bėglį – 25 metų kaunietį Tomą Liutkevičių.

Du ne kartą teisti vyrai iš Kretingos rajono policijos komisariato areštinės pabėgo gruodžio 3-ąją, kai buvo išvesti pasivaikščioti į komisariato kiemelį.

Vienoje kameroje laikyti R. Vasiljevas ir T. Liutkevičius laisvėje atsidūrė pro jų pačių praardytą skylę metaliniame tinkle, kuris dengia minėtą kiemelį.

Po šio įvykio Kretingos rajono policijoje pradėti du ikiteisminiai tyrimai – dėl kalinio pabėgimo ir dėl tarnybinių pareigų neatlikimo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.