Sekmadienį per VIASAT – visa tiesa apie garsiuosius „Draugus”

Palydovinės televizijos VIASAT pramogų kanalas „E!”, visą parą transliuojantis karščiausias naujienas ir gandus iš garsiausių kino, muzikos, erotikos, mados, meno ir kitų garsiausių pasaulio žvaigždžių gyvenimo, paruošė tikrą „saldainiuką” kultinio JAV serialo „Draugai” fanams – gruodžio 17 dieną, sekmadienį, visą valandą nuo 22.00 val. skirs legendinio serialo aktoriams: Jenniferei Aniston, Courteney Cox Arquette, Lisai Kudrow, Matt’ui LeBlanc, Matthew Perry ir Davidui Schwimmeriui.
„Draugai” – vienas sėkmingiausių visų laikų komedijinių serialų net dešimtmetį buvo rodomas daugelio televizijų visame pasaulyje. Per dešimt kūrimo metų serialas ir jo aktoriai pelnė daugiau nei pusšimtį svarbiausių televizinių apdovanojimų, tarp jų net 11 kasmetinių ASCAP geriausio televizijos serialo apdovanojimų, penkis „Emmy” ir „Auksinį gaublį”.
Komedijinis serialas „Draugai” pasakoja šešių draugų – Reičelės, Monikos, Fibi, Čandlerio, Džo ir Roso – gyvenimo Manhetane kasdienybę. Didžioji dalis veiksmo vyksta Monikos bute ir kavinėje „Central Park”. Serialo žvaigždės, kurios draugauja ir gyvenime, per paskutinius sezonus už kiekvieną seriją uždirbo po 1 000 000 JAV dolerių!

„E!” laidoje „Tikros Holivudo istorijos” (True Hollywood Stories) bus grįžtama į praeitį – kas buvo tie šeši beveik niekam nežinomi jaunuoliai, kurie prieš 12 metų pradėjo filmuotis pirmosiose serialo serijose? Kokie jie buvo filmavimo aikštelėje, kokius juos matė plačioji visuomenė ir kaip šešetukas keitėsi po užgriuvusios šlovės, pripažinimo, apdovanojimų, santuokų, skyrybų, vaikų gimimų?

TV kanalas „E!” buvo pradėtas transliuoti 1991-ųjų liepos 1 dieną ir per tą laiką susirinko net 131 milijoną žiūrovų visame pasaulyje. „E!” yra transliuojamas net 13 kalbų. Išskirtinėmis teisėmis Lietuvoje „Auksinio paketo” klientams „E!” transliuoja skaitmeninė palydovinė televizija VIASAT.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.