„Žalgiris” išsigando NKL vicečempionų

Šiandien Lietuvos nacionalinės krepšinio (NKL) lygos čempionate vyks XXI turo susitikimai.

Absoliuti pirmenybių lyderė Klaipėdos „Nafta-Uni-Laivitė” (16 pergalių/4 pralaimėjimai) šįsyk žais namie. Jos varžovė bus Anykščių „Puntuko-Jarimpekso” ekipa (11/9).

Be šio susitikimo, NKL vicečempionai „Naftos-Uni-Laivitės” krepšininkai šiemet dar žais trejas rungtynes. Be to, jie prieš pat Kalėdas – gruodžio 23 dieną – išvykoje rungtyniaus su Kauno „Žalgiriu”. Tai bus Lietuvos krepšinio federacijos taurės turnyro ketvirtojo etapo pirmosios rungtynės.

Mus pasiekė žinia, kad „Žalgirio” vadovybė siekia šį susitikimą nukelti į vėlesnį laikotarpį. Priežastis – žalgiriečių legionieriai išvyks į namus kalėdinių atostogų. Tačiau „Naftos-Uni-Laivitės” klubo vadovai nelabai linkę paklusti kauniečių norams ir siekia, kad rungtynės vyktų pagal iš anksto sudarytą tvarkaraštį.

Kita vertus, „Žalgiryje” ir be užsieniečių yra kam žaisti. Taigi žalgiriečiams per daug nereikėtų bijoti NKL vicečempionų. Juolab kad bus atsakomosiosios rungtynės kitų metų sausį. Per jas „Žalgiris” jau rungtyniaus pajėgiausios sudėties.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.