Gruodžio 8-oji Džonui Lenonui atminti

Gruodžio 8 d., penktadienį, 18.00 val. Kauno įvairių tautų kultūrų centre (Šv. Gertrūdos g. 58, Kaunas) vyks gitaros vakaras Džonui Lenonui atminti. Programoje skambės Džono Lenono, „The Beatles” ir kiti to paties laikmečio kūriniai. Gitaromis gros Agnius Rušys ir Vladimiro Visockio dainų atlikėjas Algirdas Šimkus. Vakaro vedėjas Raimundas Eimontas. Organizatorius VšĮ „Šešios stygos”.

2006 m. gruodžio 8 d. sukaks 26 metai nuo tos dienos, kai Niujorke prie savo namų buvo nušautas Džonas Lenonas. 1980 metais pasaulis neteko dviejų didžiųjų dvidešimtojo amžiaus menininkų, genijų – fenomenų. Rytai neteko poeto, dainų autoriaus ir atlikėjo Vladimiro Visockio, o vakarai pagrindinio „The Beatles” kompozitoriaus, poeto ir dainų atlikėjo Džono Lenono.

Bilieto kaina 8 litai. Dėl VšĮ „Šešios stygos” ir VšĮ Kauno įvairių tautų kultūrų centro bendradarbiavimo, Kauno tautinių mažumų organizacijų ir meno kolektyvų vadovams sudaryta galimybė dalyvauti koncerte nemokamai. Tai jau ne pirmas kartas, kai šio vakaro iniciatorius bardas Agnius Rušys koncertuoja Kauno įvairių tautų kultūrų centre. Dar 2005 m. rugsėjo 22 d. Agnius Rušys grojo poezijos ir muzikos vakare „Spindėk, žvaigžde mana, negeski”, kuris buvo skirtas didžiojo rusų lyriko Sergejaus Jesenino 110-am gimtadieniui.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.