Sūduvoje siaučia ginkluoti plėšikai

Šeštadienio vakarą du ginkluoti užpuolikai apiplėšė prie magistralinio kelio Marijampolė-Vilkaviškis įsikūrusią „Ventus” degalinę. Tai jau antras panašus nusikaltimas, įvykdytas Marijampolės krašte pastaruoju metu.

Du kaukėti užpuolikai, iš jų vienas rankose turėjo pistoletą, į degalinę įsiveržė apie 19 valandą. Tuo metu joje lankytojų nebuvo, tik du darbuotojai. Prišokę prie jų plėšikai papurškė vyrui ir moteriai į veidus ašarinių dujų. Kol šie šluostėsi akis mėgindami rasti ir paspausti pavojaus signalo mygtuką, užpuolikai pagriebė degalinės kasos aparate buvusius pinigus ir pabėgo.

Į degalinę atvykus policijos pareigūnams plėšikų jau nebuvo matyti. Manoma, kad nusikaltėliai turėjo bendrininką, laukusį jų automobilyje. Pirminiais duomenimis, plėšikų grobis nebuvo didelis – vos apie pusketvirto šimto litų. Kas įvykdė porą minučių tetrukusį nusikaltimą, kol kas nežinoma. Policijos pareigūnai, be kita ko, tiria degalinėje sumontuotų vaizdo kamerų užfiksuotus vaizdus. Į plėšimo tyrimą įsitraukę ne tik Vilkaviškio rajono, kurio teritorijoje buvo įvykdytas nusikaltimas, bet ir Marijampolės kriminalistai.

Vos prieš kelias savaites panašus nusikaltimas buvo užfiksuotas pačioje Marijampolėje. Tąkart kaukėtas ir ginkluotas nusikaltėlis įsiveržė į miesto centre esančią „Gintarinę vaistinę” ir pagrasinęs pistoletu ten dirbusiai farmacininkei iš kasos aparato pagrobė daugiau kaip 1,5 tūkst. litų. Vaistinėje vaizdo stebėjimo kameros nebuvo, todėl duomenų apie plėšiką policijai surinkti pavyko labai nedaug, jo iki šiol ieškoma. Neatmetama tikimybė, kad ir vaistinę, ir degalinę galėjo apiplėšti tie patys asmenys.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.