Lietuvis pranašauja Trečiąjį pasaulinį karą

Po dvejų metų žmonės raginami palikti Lietuvą ir bėgti kuo toliau nuo Europos – į Argentiną, Čilę ar Naująją Zelandiją.

Kauno parapsichologijos klubo prezidentas Modestas Klenys pats kreipėsi į mūsų redakciją norėdamas visus perspėti, kad 2012 metais mūsų šalis atsidurs Trečiojo pasaulinio karo epicentre.

Ankstesni parapsichologo siūlymai sustiprinti mūsų šalies apsaugą nuo teroristų ir stichinių nelaimių specialiųjų tarnybų dėmesio nesulaukė.

Kodėl, artėjant gražiausioms metų šventėms, nusprendėte pagąsdinti tautą karu?

Mūsų aiškiaregiai pamatė kraujo klanuose skendinčią Europą. Lemtingoji data – 2012 metų liepos 14-oji. Karas aprėps ir kitas Žemės rutulio vietas – Šiaurės Ameriką ir artimuosius Rytus, tačiau epicentru bus Europa.

Šie duomenys – ne iš piršto laužti, o paremti Saulės aktyvumo ciklu, kurį sudaro 11-12 metų. Mažesni ciklai jungiasi į didesnius ir sudaro 24 metų intervalą.

Maksimalaus Saulės aktyvumo metais padidėja oro temperatūra, suaktyvėja augalų vegetacija, gyvūnai ir žmonės tampa agresyvesni. Paskutiniais tokiais pavyzdžiais gali būti vadinami 2001-ieji, kuriuos paženklino teroristinis išpuolis Niujorke. Taip pat – 1990 metai, kai daug pokyčių išgyveno ne tik Lietuva ir visa Sovietų Sąjunga, bet ir kiti regionai.

Dar vienas pavyzdys – 1936 metai, juk Antrasis pasaulinis karas prasidėjo ne nuo Lenkijos užpuolimo 1939-aisiais, o nuo Miuncheno susitarimo, kai Čekijos Sudetų sritis atiteko Vokietijai. 1914-ieji – taip pat maksimalaus Saulės aktyvumo metai, kai prasidėjo Pirmasis pasaulinis karas.

O kas su kuo kariaus, dėl ko?

Mūsų aiškiaregiai mato, kad žus daug žmonių. Net jeigu turėtumėme konkretesnę informaciją, apie tai būtų pernelyg pavojinga kalbėti. Aš juk galėčiau netolimą ateitį prognozuoti ir Lietuvos politikams, tačiau man gyventi dar neatsibodo.

Pranašaujate Trečiąjį pasaulinį karą, tačiau dar prieš 13 metų garsus tyrinėtojas Semiuelis Hantingtonas teigė, kad toks karas, kilęs dėl skirtingų civilizacijų susidūrimo, jau prasidėjęs…

Turime ne tik Europos Sąjungą ir NATO, bet ir islamiškąjį fundamentalizmą. Be to, Kinija vis stiprėja – apie tai nederėtų pamiršti. O fanatizmas nūdien įgyja nerealias formas.

Lyg ir išsisukote nuo atsakymo. O kaip dėl kitose šalyse padarytų prognozių? Nėra nė vieno sutapimo: antai vienas ukrainietis kalba apie Trečiąjį pasaulinį karą 22-ajame amžiuje, garsusis Nostradamas – apie 2010 metų lapkritį, kai bus panaudotas ne tik branduolinis, bet ir cheminis ginklas…

Aš garantuotas būtent dėl mūsų prognozių, nes remiamės būtent Saulės aktyvumo poveikiu.

Tai ką reikės daryti?

Kas patikės, tegul keliauja į Pietų pusrutulį: Argentiną, Čilę, Australiją, Naująją Zelandiją. Reikėtų iki tų baisių įvykių išvažiuoti prieš dvejus metus, pasirodžius pirmiesiems artėjančio karo pradžios požymiams – jau kokiais 2009-aisiais.

Prisipažinsiu, kad patikėti jūsų žodžiais sunku. Gal vis dėlto galėtumėte ką nors pasakyti apie netolimą mūsų šalies ateitį?

Jeigu pasakysiu ir įvyks, tada patikėsite? Šį mėnesį nieko ypatinga neįvyks, tačiau kitų metų kovo viduryje, po tarybų rinkimų, nusimato itin svarbūs įvykiai. Politikoje įvyks perversmas, ir tai susiję su atliekamais tyrimais. Ne tik su EBSW byla, bet ir su pinigų padirbinėtojais. Taip pat šaknys gali driektis dar į tuos laikus, kai Lietuvoje cirkuliavo vadinamosios „vagnorkės”. Žodžiu, dėl finansinių skandalų lėks daug galvų…

Elektroniniame laiške, kurį parašėte mūsų redakcijai, užsiminėte apie nesėkmingą bandymą bendradarbiauti su Lietuvos specialiosiomis tarnybomis. Ką konkrečiai joms siūlėte?

Suburti ir apmokyti specialistų grupę, kuri prognozuotų stichines nelaimes ir teroristinius aktus. Šių metų pavasarį oficialiai raštu siunčiau registruotus laiškus Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komitetui, Krašto apsaugos ministerijos Antrojo operatyvinių tarnybų departamentui, Jo Ekscelencijai šalies prezidentui, Valstybės saugumo departamentui. Rašte nurodžiau, kad turime galimybes, žinias ir technologijas – tereikia palaikymo ir finansavimo.

Ir ką – susidomėjo?

Reakcija buvo keista: po kelių savaičių pas mane į kontorą Kaune užsuko du vyrukai ir paprašė padėti surasti dingusią stambią pinigų sumą. Supratau, kad buvau tikrinamas, todėl draugiškai išsiskyrėme „durnių” pavolioję. O oficialios reakcijos į laiškus nesulaukiau.

Siekiau tik vieno – praktiškai panaudoti žinias, kurias sukaupiau per dvidešimt metų.

Kaip, jūsų manymu, ta suburta specialioji grupė būtų veikusi?

Į specialų antiteroristinį dalinį būtų atrenkami žmonės, turintys stiprią intuiciją ir paranormalių telepatinių sugebėjimų. Pusantrų metų jie būtų mokami pagal metodiką, apjungiančią jogos, psichologijos ir ezoterinio mokymo rekomendacijas.

Jie galėtų vykdyti Lietuvos gyventojų ir svečių minčių monitoringą, skenuotų galimą informacijos nutekėjimą trečiosioms šalims, vykdytų teroristinių aktų ir diversijų prevenciją. O aiškiaregiai galėtų numatyti ateities įvykius.

Minčių monitoringą? Skamba baugiai. Jau žinote, ką aš galvoju apie jus?

Spontaniška telepatija yra įmanoma. Žmogus perduoda ypač stiprų signalą, kai yra susijaudinęs. Juk kiekvienas iš mūsų yra turėjęs nuojautų artimiesiems pakliuvus į nelaimę. Tačiau yra žmonių, kurie geba skaityti kitų žmonių mintis visais gyvenimo atvejais. Aš savęs tokiu nelaikau.

Pabandykit įtikinti, kad jūs – ne apsišaukėlis ir jūsų psichikos būsena yra normali, į mėnulio fazes nereaguojate…

Viską parodo laikas. Rezultatai – geriausias įrodymas. Aišku, parapsichologija Lietuvoje nėra pripažįstama kaip mokslas, nors telepatijos, telekinezės praktinis taikymas plačiai paplitęs užsienio šalyse.

Kažin, ar taip gali atsitikti Lietuvoje, kai turėdami posovietinę patirtį atsimename, kaip pasidėję prie televizorius stiklainius su vandeniu žmonės laukė, kol juos koks Čiumakas ar Kašpirovskis užburs.

Tai buvo, viso labo, psichoterapiniai metodai. O šiaip visais laikais visa tai, kas yra nauja ir apie ką stinga informacijos, tampa spekuliacijų objektu. Kažkada prancūzų mokslo akademija netikėjo, kad gali akmenys iš dangaus kristi, o meteoritai gi egzistuoja. Žinios sunkiai skinasi kelią, kai jos – nepatogios.

Kita vertus, galima įsivaizduoti, kodėl jūsų siūlomas minčių monitoringas aukštų pareigūnų nesudomino. Rezga sau politikai kokią aferą, o čia prisėda jūsų visagalis telepatas, matantis kiaurai…

Čia kaip su peiliu: juo galima operuoti, o galima ir papjauti.

O jūs norėjote operuoti?

Norėjau sukurti instrumentą specialiosioms tarnyboms. Pavyzdžiui, Rusijoje buvo atrenkami žmonės, kurie dalyvaudavo derybose su priešiškų Vakarų atstovais. Jie nieko nedarydavo, nekalbėdavo, tiesiog telepatinės hipnozės būdu darydavo atvykėliams poveikį.

Bet juk tai baisu. Kaip galima kalbėti apie asmens privatumą, jeigu net mintys tampa viešos?

Pasaulyje yra daug baisių dalykų – ne tik atominė bomba.

Kaip gi jūsų veikla suderinama su vasarą Seimo priimtu įstatymu, draudžiančiu paranormalių reiškinių reklamą? Juk net horoskopai dabar gali būti skelbiami tik pramoginiais tikslais.

Galima daug ką uždrausti, bet pasakius, kad mėnulis žalias, nuo to jis tikrai nepažaliuos. Aš manau, kad ta tradicinė astrologija – tik išsidirbinėjimas, o visokie dienos horoskopai – visiškas mėšlas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , , , .

3 atsiliepimai į "Lietuvis pranašauja Trečiąjį pasaulinį karą"

  1. Reda

    Kur ir randa tokių fantazuotojų…

  2. ske

    Rasputinas ispranasavo, kad pasaulio pabaiga ivyks 2013 rugpjucio 23. Jo pranasystes kaip kruva stichiniu nelaimiu 2005m pradzioje issipilde. (prisiminkit cunamiu gausa azijoje, zemes drebejimus, milziniskas liutis amerikoje ir pan. Gi net Lietuvos zemele sudrebejo kaip reikiant) O sias pranasystes as skaiciau 2003m. ir dar dabar turiu si laikrasti… taip pat jis ispranasavo 2008m. pasaulini kara tarp kataliku ir musulmonu. Karas vyks iki pat pasaulio pabaigos 2013, anot Rasputino, „visa, kas gyva, per keleta valandu sudegs pragariskoje ugnyje ir pasaulyje isivyraus tyla” Manau, gal tai galetu buti milziniskas meteoritas (jei atmintis nemeluoja, tai pries kelis metus per zinias kalbejo apie link zemes skriejantiti milzinika meteorita, kuris, jei atsitrenks i zeme, ja sunaikins. Taciau tikimybe, kad jis pataikys labai menka. Tiesa, nemazai Rasputino pranasysciu ir neisisipilde.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.