TV3 laidos vedėja Jovita Valeikaitė išvyksta į Indiją

„Dviem savaitėm – nei per ilgai, nei per trumpai, – šypsosi rytoj, gruodžio 2-ąją, į Indiją su draugėmis išvyksianti J. Valeikaitė. – Vyksime įvairiausiomis transporto priemonėmis: lėktuvu, traukiniu, autobusu. Nelengva bus kelionė, tačiau labai jos laukiu.”
TV3 gyvenimo būdo laidos „Lietuvos ryto televizija” vedėja sako su draugėmis jau ketverius metus planavusios šią kelionę, tačiau planams įgyvendinti vis pritrūkdavo laiko, o kartais ir ryžto.
„O kada dar, jei ne dabar?” kartą paklausiau draugių ir štai mes jau kelyje, – sako paskutines valandas iki kelionės pradžios skaičiuojanti žurnalistė. – Vykstame pačios, be kelionių agentūros pagalbos, vien tik su ten jau pabuvojusių žmonių patarimais.”
Į Lietuvą J. Valeikaitė turėtų sugrįžti gruodžio 17-ąją. Nors dėl šios kelionės ji praleis TV3 televizijos žvaigždžių ir darbuotojų Kalėdų vakarėlį, kalėdinių dovanų ji sako tikrai parvešianti ir kolegoms, ir TV3 žiūrovams: „Pernai tokiu pat metu lankiausi Senegale ir TV3 žiūrovams parvežiau karštus filmuotus senegaliečių sveikinimus Kalėdų ir Naujųjų proga. Tokius pat sveikinimus ketinu parvežti ir iš saulėtosios Indijos.”
Gyvenimo būdo laida „Lietuvos ryto televizija” su Jovita Valeikaite – trečiadieniais 20.45 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.